Do tej pory zazwyczaj korzystałam z allegro, ale zauważyłam że na naszym rynku pojawia się coraz więcej aukcji internetowych. Które z nich według was są najlepsze? Na jakich aukcjach internetowych kupujecie, sprzedajecie?
Rzeczywiście ostatnio pojawiło się na rynku całkiem sporo aukcji na których, można kupić przedmioty po bardzo atrakcyjnych cenach. Za10groszy, podbij, pacnij, itd. Ja jakoś nie mogę się przekonać do aukcji tego tego typu. Czy ktoś licytował coś na którymś z tych portali aukcyjnych?
Cały ten biznes opiera się na ludzkiej słabości do hazardu. Każdy przecież chciałby kupić fajny aparat za 3 zł, albo nawigację do samochodu za 2zł. Ja mam zamiar w najbliższym czasie zarejestrować się na jednym z tych serwisów internetowych. Zobaczymy jak mi pójdzie.
Ja jestem regularnym gościem na serwisie za10groszy. Muszę przyznać, że chyba się od niego lekko uzależniłem Kiedyś udało mi się u nich wylicytować nawigację satelitarną.
Moim zdaniem minie sporo czasu zanim ludzie się przekonają do podbijarek. Na pewno żadna z nich nie zajmie nigdy miejsca allegro czy ebaya, na których przecież możemy kupić i sprzedać wszystko.