Od zawsze miałam zainstalowaną przeglądarkę Microsoft Internet Explorer. Kilka dni temu, jeden z moich znajomych powiedział mi, że powinnam pomyśleć o zainstalowaniu innej przeglądarki. Czy jest duża różnica między nimi??? Jakich przeglądarek używacie i dlaczego??? Anetka
Gdy rozpocząłem moją przygodę z internetem to korzystałem z IE, ale bardzo mnie denerwował bo często się wykrzaczał itd. Wtedy pomyślałem o zmianie przeglądarki internetowej. Wybór padł na Operę . Jestem z niej bardzo zadowolony. Nie miałem z nią najmniejszych problemów. Pewnie będzie moją przeglądarką internetową jeszcze przez długi czas
Też polecam Google Chrome. Moim zdaniem działa on znacznie szybciej, od jakiejkolwiek innej przeglądarki internetowej. Ponadto ma dobre zabezpieczenia i bardzo ładnie wygląda
Do niedawna korzystałem z Firefox. Postanowiłem jednak zainstalować operę. Na początku nie mogłem się przyzwyczaić do interfejsu i niektórych funkcji, których Firefox nie posiada. W chwili obecnej po kilku miesiącach użytkowania mogę powiedzieć, że nie zmienię opery na żadną inną przeglądarkę.
Moim zdaniem to opera jest najlepsza, szczególnie po ostatnich aktualizacjach. Podoba mi się fakt, że bez żadnych dodatków możliwe jest zablokowanie większości reklam.