Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Przeglądarka internetowa

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Przeglądarka internetowa

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • anetka21 26 lip 2010, 13:44
    Od zawsze miałam zainstalowaną przeglądarkę Microsoft Internet Explorer. Kilka dni temu, jeden z moich znajomych powiedział mi, że powinnam pomyśleć o zainstalowaniu innej przeglądarki. Czy jest duża różnica między nimi??? Jakich przeglądarek używacie i dlaczego???
    Anetka
  • finemon 26 lip 2010, 15:13
    Ja korzystam z FireFoxa.
    Jest przejrzysty, ma wszystko co potrzeba i jestem już do niego przyzwyczajony.
    Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów wielki uśmiech
  • ararat_kebab 26 lip 2010, 17:00
    COKOLWIEK BYLE NIE EXPLODER!!

Przypomniał mi się kawał:
    Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót wielki uśmiech

Czyli bezpiecznie nie jest.
    Ja używam Chrome'a - chyba najszybsza przeglądarka.
  • speed_devil 29 lip 2010, 17:16
    Gdy rozpocząłem moją przygodę z internetem to korzystałem z IE, ale bardzo mnie denerwował bo często się wykrzaczał itd.
    Wtedy pomyślałem o zmianie przeglądarki internetowej. Wybór padł na Operę . Jestem z niej bardzo zadowolony. Nie miałem z nią najmniejszych problemów. Pewnie będzie moją przeglądarką internetową jeszcze przez długi czas wielki uśmiech

• farko 29 lip 2010, 20:02
    Ja korzystam z Chrome'a, chociaż ostatnio zaczyna mnie lekko denerwować język W najbliższym czasie chyba wypróbuję operę.
  • frank 29 lip 2010, 23:41
    Też polecam Google Chrome. Moim zdaniem działa on znacznie szybciej, od jakiejkolwiek innej przeglądarki internetowej. Ponadto ma dobre zabezpieczenia i bardzo ładnie wygląda uśmiech
  • artone 30 lip 2010, 7:33
    Do niedawna korzystałem z Firefox. Postanowiłem jednak zainstalować operę. Na początku nie mogłem się przyzwyczaić do interfejsu i niektórych funkcji, których Firefox nie posiada. W chwili obecnej po kilku miesiącach użytkowania mogę powiedzieć, że nie zmienię opery na żadną inną przeglądarkę.
  • ragik 30 lip 2010, 8:42
    Artone mówię ci wypróbuj Chrome ! W chwili obecnej moim skromnym zdaniem jest to najlepsza, najszybsza i najbezpieczniejsze przeglądarka wielki uśmiech
  • esko 30 lip 2010, 11:44
    Używam Firefox, ale powoli przekonuję się do Google Chrome.
  • decybel 30 lip 2010, 15:07
    Moim zdaniem to opera jest najlepsza, szczególnie po ostatnich aktualizacjach. Podoba mi się fakt, że bez żadnych dodatków możliwe jest zablokowanie większości reklam.
1 2 z 2  
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum