Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Sieć Play - co o niej sądzicie ?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sieć Play - co o niej sądzicie ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ajan 16 sie 2010, 18:59
    Każda sroczka swój ogonek chwali wielki uśmiech Każdy operator sieci komórkowej powie ci, że u nich jest najlepszy zasięg język
  • zsp 6 wrz 2010, 15:58
    Ja bym do Playa się nie przenosił, dość, że cały czas muszę płacić więcej za sms-y i połączenia do tej sieci. Poza tym komórka jak komórka, ale z internetem w Playu nie pohasasz, za słaby zasięg.
  • olo92 6 wrz 2010, 18:18
    Jeżeli mieszkasz w mieście, to z zasięgiem internetu niema najmniejszego problemu.
  • richie333 12 wrz 2010, 22:33
    Z tego co wiem play bazuje na plusie wiec z zasiegiem nie ma najmniejszego problemu, jestem w play od kilku miesiecy i poki co nie moge powiedzieć o nich złego słowa.
  • zsp 13 paź 2010, 15:32
    richie333 napisał:Z tego co wiem play bazuje na plusie więc z zasięgiem nie ma najmniejszego problemu, jestem w play od kilku miesięcy i póki co nie mogę powiedzieć o nich złego słowa.
    Ale w przypadku mobilnego internetu na Plusie już nie bazuje, stąd jego zasięg jest jak na razie słabiutki. W mieście da radę, ale na prowincji to dramat.
  • softserwis 27 paź 2010, 11:07
    Przy jednej kresce jakość połączeń jest słaba. Co z tego że widzę sieć skoro jest bezużyteczna.
    Ja i sporo osób przeszło na play i teraz tylko odliczam minuty żeby z play wyjść.
    Od prawie roku Play obiecuje usługę BlackBerry i jak nie było tak nie ma.
    Niepoważne podejście do klienta.
  • swpc 27 paź 2010, 17:21
    Play ma moim zdaniem najlepszą ofertę zarówno abonament jak i prepaid ale nie w każdym przypadku się to musi sprawdzać. Zasięg to w każdej sieci są miejscami problemy, często to telefony mają problemy z zasięgiem a nie sieć. Problemem może być jakość obsługi klientów często się na idiotów trafia natomiast ofertę mają chyba najlepszą.
  • doradcaplay 3 lis 2010, 23:42
    zsp napisał:
    richie333 napisał:Z tego co wiem play bazuje na plusie wiec z zasiegiem nie ma najmniejszego problemu, jestem w play od kilku miesiecy i poki co nie moge powiedzieć o nich złego słowa.
    Ale w przypadku mobilnego internetu na Plusie już nie bazuje, stąd jego zasięg jest jak na razie słabiutki. W mieście da radę, ale na prowincji to dramat.
    Na prowincji to praktycznie żaden operator nie daje rady. Co to za korzystanie z internetu po prędkości GSM czy EDGE. Jeżeli chodzi o internet Sieci Play to jeżeli już jest zasięg to działa rewelacyjnie (oczywiście jak na Internet Mobilny)

• Komputerowiec 4 lis 2010, 1:30
    Sieć Play jest najszybciej rozwijającą się siecią ze wszystkich w Polsce. Jednak ja od lat jestem już w Orange i nie spieszno mi ze zmianami.
    Część moich znajomych jest w Play i są zadowoleni, do momentu gdy są w mieście. W dużych skupiskach Play ma nadajniki. Gorzej sytuacja wygląda poza miastem. Tam korzystanie z telefonów czy mobilnego internetu jest słaba lub nawet wręcz niemożliwa. Poza tym, połączenia do Play są strasznie drogie.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum