Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Zbiorowy pozew za regulamin e - sklepów, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zbiorowy pozew za regulamin e - sklepów

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Firmowiec 16 lip 2011, 13:30
    Jeżeli ten prawnik myślał, że zrobi niezły interes i sklepy będą mu płacić, to chłop może się nieźle rozczarować. Już powstała inicjatywa obronna przed tym adwokatem

"Dostałeś propozycję "ugody", na mocy której powinieneś zapłacić zwrot kosztów postępowania procesowego przed Sądem Ochrony Konsumentów i konkurencji?"
    Każdy właściciel, który dostał taką informację może zgłosić się do kancelarii KMPA Polska. No raczej nie należy oczekiwać, że robią to w czynie społecznym, ale ignorowanie e-maila też jest złym rozwiązaniem.
  • BookStore4 16 lip 2011, 17:15
    Dziennik Internautów tak to opisał

"Najprawdopodobniej osób, którym grożą pozwem jest więcej. Wiele z nich prowadzi niewielki, dobrze oceniany przez klientów biznes. Nie chcą nikomu płacić za niewielkie błędy w umowach. Dziennik Internautów zauważa jeszcze jedną rzecz: spis klauzul niedozwolonych jest po to, żeby chronić klientów skrzywdzonych przez przedsiębiorców. Jeśli więc osoby, które reprezentuje Tomasz Bilski, niczego nie kupiły w rzekomo pozywanych sklepach, mają małe szanse w sądzie."

Czyli wiemy jak mecenas się nazywa, a ja poszukałem i znalazłem Tomasz Bartosz Bilski.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum