iwona_z napisał:Teraz wszyscy jedzą sushi. Aczkolwiek na weselach jeszcze się z tym nie spotkałem więc może masz szansę być oryginalną. Nie wiem tylko czy to do wódki jest najlepsze.
Oryginalnie - faktycznie! A do wódki chyba pasuje Tylko po kolejnym kieliszku może być problem z utrzymaniem pałeczek
No Ci powiem, że jak sushi chcesz zafundowac na wesele to na bogato!! Sushi należy chyba do jednych chyba z drozszych potraw aczkolwiek ja bardzo lubię. Zastanawiam sie tylko czy przy piciu alkoholu surowa ryba będzie dobrym rozwiązaniem.
Ja bym jadł Co prawda warto zapewnić jakies tradycyjne dania dla tradycjonalistów - rosół, ziemniaki itd. Ale jak dla mnie odejscie od tradycjnego menu to super opcja.
Tak naprawdę wszystko zależy od gości. Moim zdaniem to fajny pomysł, ale na pewno nie wszyscy będą chcieli to jeść. Warto to potraktować jako formę przystawki w niewielkiej ilości
JUż chyba wolałabym postawić na zwykły catering. Sushi niestety jest takim typem jedzenia że nie każdy go lubi i nie każdemu smakuje. Wiec mozesz wydać pieniadze i tylko na tym niestety stracić.