Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Jaki prezent na Dzień Kobiet?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent na Dzień Kobiet?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • krapikrapi 1 mar 2011, 14:20
    Ukojenie dla duszy i ciała.. A może Ty jej urządzisz SPA w domu?uśmiech
  • spal 1 mar 2011, 16:03
    W jakim sensie krapi?uśmiech
  • krapikrapi 1 mar 2011, 17:10
    Erotyczny, namiętny masaż ..uśmiech
  • fantazja00 4 mar 2011, 14:58
    A może dobrym pomysłem byłaby romantyczna kolacja? Mnie się taka marzy już od dłuższego czasu a dokładnie od kiedy moja koleżanka opowiedziała mi o swojej, którą spędziła w restauracji Le Scandale w Krakowie smakując muli gotowanych w białym winie...Przyznam, że sama bym spróbowała takiej potrawy a uważam, że Dzień Kobiet jest na to idealnym momentem...
  • Aquarella 7 mar 2011, 10:38
    A może jakaś ładna biżuteria? Kobiety lubią błyskotki i ozdóbki wszelkiego rodzaju uśmiech Coś klasycznego i eleganckiego, ja te biżuteria autorska - w zależności od gustu obdarowywanej uśmiech
  • alessandro 7 mar 2011, 16:49
    Ja swojej Ani zrobiłę niespodziankę w postaci stworzenia smakołyków uśmiech
  • Petinka 21 paź 2011, 12:48
    Ja na Dzień Kobiet zawsze dostawałam kwiaty i jakąś niespodziankę typu biżuteria, miła kolacja we dwoje uśmiech
  • annaskora75 3 lis 2011, 11:10
    Nie myśleliście nad czymś bardziej oryginalnym. Wyjazd do spa jest taki oklepany. Ja wolałabym dostać karnet na wspólny kurs tańca uśmiech.
  • peana 4 lis 2011, 15:35
    Moim zdaniem właśnie SPA może być bardzo fajnym pomysłem na taki prezent. Hotel Głęboczek ma specjalne vouchery, które idealnie nadają się na takie okazje. Obdarowana kobieta przynajmniej będzie mogła zaznać trochę relaksu. Na pewno każda pani ucieszy się z takiego prezentu.
  • robson00 11 lis 2011, 17:30
    Ja kupuję żonie zawsze jakieś perfumy, bieliznę, takie rzeczy
    Albo kwiaty po prostu
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum
Następna: Ślub w plenerze