Grantorino napisał:Jak myślicie, wypada kupić mamie odkurzacz? Zepsuł się jej i potrzebuje nowy, a wiem, że dla niej to spory wydatek.Wiesz co to może kup jeszcze kwiaty i daj je składając życzenia, a ten odkurzacz daj jakoś później czy przy okazji... wyjdzie na pewno bardzije elegancko, a mama będzie wiedziała o co chodzi
Sissi87 napisał:Ja w tym roku zaszalałam - zafundowałam mojej mamusi dzień w SPA, oczywiscie sobie też, bo idziemy tam razem Ale jestem wytłumaczona, bo sama by tam nie poszła. Czeka nas masaż relaksujacy, odmładzjąca kąpiel w jakiejś kapsule i maska na twarz i ciało, będzie bosko!Jeśli też jesteś mamusią to jak najbardziej Ci się należy
Aubiergine napisał:A ja też właśnie nie mam pomysłu Chętnie zrobiłabym coś sama (tym bardziej, że z kasą coś krucho u mnie) ale rączki jakby obie lewe Chyba skończy się na kwiatach i czekoladkach.Nie wiem co dokładnie miałaś na myśli, ale jak chcesz jakieś rekodzieło to piękne rzeczy znajdziesz na www.pakamera.pl/ tam jest mnóstwo oryginalnych prezentów, w różnych cenach więc na pewno coś można znaleźć.