Mój chłopak przeżył ciężki wypadek i niedługo wychodzi ze szpitala. Chcielibyśmy urządzić mu jakieś skromne przyjęcie powitalne wśród nas. Znacie może jakąś fajną restaurację w której można coś takiego urządzić?
Co prawda nie znam tak dobrze Poznania, ale z tego co się orientuję, to jest w tym mieście parę miejsc w których takie przyjęcie można urządzić. Chyba najlepiej będzie sprawdzić na tej stronie: Są tam recenzje różnych restauracji, także może tam uda Ci się znaleźć takie miejsce, które Cię zainteresuje.
Ja polecam Ci restaurację Italia na wildzie. Jest to naprawdę dobra restauracja w centrum Poznania. Twój chłopak będzie mógł się poczuć jakbyście zaprosili go do Włoch.
Bardzo fajna knajpa indyjska jest na Malcie, na końcu jeziora, bliżej zoo, zapomniałem teraz nazwy... Duzy wybór potraw, bardzo smaczne, bardzo miła obsługa A czy po tym pobycie w szpitalu są jakieś przeciwwskazania co do diety?
Ja tam lubie włoskie klimaty. A poza polską kuchnią cenię sobie włoską, bo człowiek jest przynajmniej syty. Nie zdarzyło mi się jeszcze wyjść z włoskiej restauracji głodnym, co przy innych kuchniach bardziej ekscentrycznych jest możliwe.
Roman22
15 sty 2012, 16:51 (ostatnio zmieniony przez autora 15 sty 2012, 16:52, w całości zmieniany 2 razy)
Restauracja Italiana w Poznaniu to na pewno jedna z najlepszych restauracji w całym mieście. Uczęszczam do niej regularnie i polecam w 100% to samo innym - na prawdę warto! Pozdrawiam.