Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Uwaga na eDarling. pl, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Uwaga na eDarling. pl

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Kwiatowa 28 lut 2011, 9:57
    Widać że sprawą interesują się już gazety.

Portale randkowe łamią prawa konsumentów
    Portale randkowe utrudniają zerwanie umów i tak piszą regulaminy, by wymuszać opłaty. Ponieważ są rejestrowane za granicą, nie podlegają Urzędowi Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Jedynym sposobem dochodzenia praw jest skarga do Europejskiego Centrum Konsumenckiego.Z danych zebranych przez serwis OnlineSchools.org wynika, że w samych USA z takich portali korzysta 40 mln osób, w Chinach jest to 140 mln osób, a w Indiach – 15 mln. Za tymi rzeszami użytkowników idą ogromne pieniądze.
    [url=http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/491197,portale_randkowe_lamia_prawa_konsumentow.html]link[/url]
  • Buyer 28 lut 2011, 12:08
    Ja tam nie muszę korzystać z takich portali i współczuję tym co z nich korzystają. To desperacji.
    Jak można poznac kogoś przez komputer? Po zobaczeniu jednej fotki. Przecież to żenujące i kupowanie jak w supermarkecie.
  • fiolka25 28 lut 2011, 13:35
    Niestety muszę potwierdzić słowa eVki . Po miesiącu wypowiedziałam umowę i wiem, ze już tam nie trafię. Polecam sympatie.pl
  • youandi 31 mar 2012, 15:58
    Witam wszystkich ,

Jeśli szukacie czegoś innego niż eDarling to zapraszam na mój portal YouAndI.pl .

Nie będę ściemniał jaki to on jest fajny itp , itd...

Portal od wczoraj wisi na stronie youandi.pl i chciałbym znać Waszą opinie co powinienem ,zmienić co dodać a co Wam się nie podoba i czego nie życzylibyście sobie na nim.

Miło by mi było jak zajrzycie , bo nic to Was nie będzie kosztować a Wasze sugestie pomogą mi w dostosowaniu portalu do wymogów uzytkownika...

Czekam na Wasze opinie...

Pozdrawiam

Youandi.pl
  • marek100 4 kwi 2012, 11:31
    Jest ktokolwiek kogo spotkało coś pozytywnego na edarling?
  • fas24 13 kwi 2012, 14:41
    Raczej ciężko znaleźć tam kogoś normalnego
  • marek100 18 kwi 2012, 10:02
    a inne portale matrymonialne?
  • Morgius 23 kwi 2012, 11:43
    Dziwne, że ten portal jest tak rozreklamowany, bo i w necie pełno o tym jest, i w tv, a to niby taka ściema? skrzywienie
  • Melvena 5 cze 2012, 13:03
    fas24 napisał:Raczej ciężko znaleźć tam kogoś normalnego
    Dlaczego? Ja mam znajomych, którzy poznali się przez portal randkowy, i teraz są szczęśliwym małżeństwem, idealnie się dobrali przymrużenie oka
  • wielkadama1 19 lip 2012, 11:19
    jednym słowek "lipa" !
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum