Portale randkowe łamią prawa konsumentów Portale randkowe utrudniają zerwanie umów i tak piszą regulaminy, by wymuszać opłaty. Ponieważ są rejestrowane za granicą, nie podlegają Urzędowi Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Jedynym sposobem dochodzenia praw jest skarga do Europejskiego Centrum Konsumenckiego.Z danych zebranych przez serwis OnlineSchools.org wynika, że w samych USA z takich portali korzysta 40 mln osób, w Chinach jest to 140 mln osób, a w Indiach – 15 mln. Za tymi rzeszami użytkowników idą ogromne pieniądze. [url=http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/491197,portale_randkowe_lamia_prawa_konsumentow.html]link[/url]
Ja tam nie muszę korzystać z takich portali i współczuję tym co z nich korzystają. To desperacji. Jak można poznac kogoś przez komputer? Po zobaczeniu jednej fotki. Przecież to żenujące i kupowanie jak w supermarkecie.
Jeśli szukacie czegoś innego niż eDarling to zapraszam na mój portal YouAndI.pl .
Nie będę ściemniał jaki to on jest fajny itp , itd...
Portal od wczoraj wisi na stronie youandi.pl i chciałbym znać Waszą opinie co powinienem ,zmienić co dodać a co Wam się nie podoba i czego nie życzylibyście sobie na nim.
Miło by mi było jak zajrzycie , bo nic to Was nie będzie kosztować a Wasze sugestie pomogą mi w dostosowaniu portalu do wymogów uzytkownika...