Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Uwaga na eDarling. pl, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Uwaga na eDarling. pl

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • polek 26 lip 2012, 15:18
    a ja zastanawiałem sie na ktorym portalu założyc konto no i skłaniałem sie ku edarling zwłaszcza ze tu ludzie nie skarzą się ale teraz chyba jednak zrezygnuje
  • Maniuss 31 lip 2012, 15:43
    Generalnie trzeba uwazac na takie portale, bo mozna sie niezle wpakowac. Rozumiem ze kazdy szuka swojej drugiej polowki no ale trzeba zachowac w tym troche zdrowego rozsadku
  • gieniastus 4 sty 2013, 16:22
    ja nigdy nie ufałam takim portalom randkowym. już prędzej bym szukała po jakiś facebookach czy gdzieś wielki uśmiech
  • Sagittario70 2 lut 2013, 12:37
    Gorąco odradzam ów portal,moi Drodzy.Jeżeli już jednak wiedzeni niefrasobliwością dokonacie rejestracji,a co za tym idzie płatności kartą,skuszeni jakąś niedorzeczną promocją opiewającą na 12 miesięcy w domyśle,pamiętajcie o ODSTĄPIENIU OD UMOWY drogą mail'ową,dokonując jej najszybciej,jak to możliwe.Macie do tego pełne prawo i doskonale o tym wiedzą.W grę wchodzą setki złotych od jednego klienta.Zbliża się ich rychły koniec,zatem tym bardziej uczulam,gdyż mogą pojawić się kłopoty z odzyskaniem pieniążków.
  • szeptem 8 lut 2013, 13:28
    Toż to szokujące co piszecie!
  • hasanna 10 lut 2013, 13:20     (ostatnio zmieniony przez autora 10 lut 2013, 13:20, w całości zmieniany 1 raz)
    ja byłam zarejestrowana w zeszłym roku na i bardzo się zawiodłam, nie było tam nawet nikogo interesującego, niby robią dopasowania, a pokazywali mi ludzie totalnie odmiennych ode mnie, zapłaciłam w sumie jakieś 100 zł...trochę stracone pieniądze jak na mój gust :/
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum