a ja zastanawiałem sie na ktorym portalu założyc konto no i skłaniałem sie ku edarling zwłaszcza ze tu ludzie nie skarzą się ale teraz chyba jednak zrezygnuje
Generalnie trzeba uwazac na takie portale, bo mozna sie niezle wpakowac. Rozumiem ze kazdy szuka swojej drugiej polowki no ale trzeba zachowac w tym troche zdrowego rozsadku
Gorąco odradzam ów portal,moi Drodzy.Jeżeli już jednak wiedzeni niefrasobliwością dokonacie rejestracji,a co za tym idzie płatności kartą,skuszeni jakąś niedorzeczną promocją opiewającą na 12 miesięcy w domyśle,pamiętajcie o ODSTĄPIENIU OD UMOWY drogą mail'ową,dokonując jej najszybciej,jak to możliwe.Macie do tego pełne prawo i doskonale o tym wiedzą.W grę wchodzą setki złotych od jednego klienta.Zbliża się ich rychły koniec,zatem tym bardziej uczulam,gdyż mogą pojawić się kłopoty z odzyskaniem pieniążków.
hasanna
10 lut 2013, 13:20 (ostatnio zmieniony przez autora 10 lut 2013, 13:20, w całości zmieniany 1 raz)
ja byłam zarejestrowana w zeszłym roku na i bardzo się zawiodłam, nie było tam nawet nikogo interesującego, niby robią dopasowania, a pokazywali mi ludzie totalnie odmiennych ode mnie, zapłaciłam w sumie jakieś 100 zł...trochę stracone pieniądze jak na mój gust :/