Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Antykoncepcja za darmo?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Antykoncepcja za darmo?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Parsifal88 16 paź 2013, 13:07
    Tak a po tygodniu wyrasta ci ogon. Powodzenia w testowaniu leków
  • MartynKa79 21 paź 2013, 18:58
    Bo nie muszę uśmiech Biorę vibin - pigułki w systemie 21+7. Po "normalnym" przyjęciu 21 tabletek, biorę 7 "pustych" (placebo), nie zawierających hormonów. Dzięki temu nie mam problemu z doliczeniem się kiedy powinnam zacząć kolejny blistr, co było dla mnie naprawdę męczące, bo zawsze coś poplątałam. Bardzo wygodna sprawa, naprawdę. uśmiech
  • pistacja 22 paź 2013, 14:32
    Ja tam nie mam z tym nigdy problemu, to nie są jakieś szczególnie ciężkie obliczenia przymrużenie oka
  • jarzebina 25 paź 2013, 17:19
    ahhh, myślałam, że robisz, bo nie chcesz mieć krwawienia, ale skoro tak to spoko przymrużenie oka
    Przydałoby mi się coś takiego, bo jednak bywam zapominalska. Jak się po nich czujesz? Są droższe niz zwykłe pigulki bez placebo?
  • MartynKa79 31 paź 2013, 21:02
    Porównując z krążkiem to... tańsze są uśmiech Średnio 25-30 zł miesięcznie. Zależy od apteki, jak trafisz uśmiech
  • jarzebina 13 lis 2013, 8:33
    No to już znacząca oszczędność, moje tabletki też są dość drogie, więc chętnie zmieniłabym na coś tańszego, jeśli bym mogła. No i sam fakt, że są te tabletki placebo, nie ma przerw to może nie będę zapominać przymrużenie oka
  • MartynKa79 25 lis 2013, 0:56
    I jak? Wzięłaś je pod uwagę? Czy może nadal bijesz się z myślami? uśmiech
  • jarzebina 29 lis 2013, 15:38
    Już zmieniłam, okazało się, ze mają identyczny skład jak moje poprzednie uśmiech Czuję się po nich dobrze, w zasadzie bez zmian, tylko psychicznie lepiej, bo wyprawy do apteki już tak nie bolą przymrużenie oka
  • Meggi85 30 lis 2013, 15:40
    Też w tak ważniej sprawie nie chciałabym być królikiem doświadczalnym. Wolę zostać przy swoich tabletkach.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum