-
co najszybciej się sprawdzi? Warto kupić jakiś lek bez recepty? Czy lepiej pójść do lekarza? Boli mni ebardzo i podejrzewam że to jakieś zapalenie
-
-
Najszybciej to urofuraginum max pomoże, bez recepty dostępne jest i też niedrogie. Od razu możesz zacząć brać, tylko też dużo pij i możesz jakeś kwaśne rzeczy też pić, jeść to pomoże pozbyć się bakterii.
-
Jeśli ból nie jest spowodowany zapaleniem, pojawia się krwiomocz bądź inne dolegliwości to koniecznie trzeba się udać do lekarza, i to urologa a nie internisty. Mnie pobolewał pęcherz ale długo to bagatelizowałam. Okazało się, że sprawa jest dość poważna, na szczęście trafiłam do super specjalistów - w Warszawie do dr Judyckiego do szpitala Mazovia, typowej placówki urologicznej. Po udanym zabiegu udało mi się wyjść z tego bez szwanku, nie mniej nauczyłam się by na każdą dolegliwość reagować jak najszybciej.
-
polecam udac się doo apteki Doz tam farmaceuta na pewno coś doradzi a na komfort polecam wkładki Tena są chłonne i nie ma strachu wpadki na mieście
-
Te wkładki są super, używałam ich po ciąży jak miałam problemy z nietrzymaniem moczu.
-
-
W aptece doz bez problemu dostaniecie próbki, nawet jesli nie mają akurat wyłożonych próbek, to wystarczy zapytać
-
Z tymi próbkami to jest dobry pomysł, można spróbować różnych i dobrać odpowiednie dla siebie.
-
Jest to pomysł najlepszy u nas w naszej sytuacji sprawdził sie w stu procentach, a i farmaceutka w Doz z nami rozmawiała, wybraliśmy Tena
-
Tena to dobry wybór sama używałam, cienkie i chłonne, do tego wygodne, no i wiadomo, że nic złego się nie przytrafi.
-
ostatnio właśnie gdyby nie wkładka z Teny to chyba by był wielki problem. Restauracja, kolacja nowy chłopak oj