-
Nie wiedziałam, że takie próbki można otrzymać, super sprawa, może przejdę się i zapytam o nie, babcia coś ostatnio wspomniała, że musi chyba kupić większe.
-
-
Tak, warto z nich skorzystać zanim kupisz całe opakowanie, czasem okazuje się, że trzeba wziąć np. dłuższe. Ale ogólnie fajnie mają te wkładki w DOZ, nie odznaczają się pod ubraniem.
-
To fajna opcja z tymi próbkami, to w każdej aptece doz obowiązuje?
-
Tak, dokładnie w każdej aptece DOZ stacjonarnie możesz skorzystać z takich darmowych próbek.
-
Faktycznie, udało mi się wziąć takie próbki dla babci, przetestowała i kupiliśmy już w doz całe opakowanie.
-
-
Nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość aby wziąć darmowe próbki, muszę się przejść i zapytać.
-
Tak, jest taka możliwość, warto korzystać, aby nie kupować czegoś jak nie jesteśmy pewni.
-
Pewnie, lepiej kupić ja ma się już coś sprawdzonego, weź darmowe próbki w doz i zobacz co Ci podpasuje.
-
Fajna opcja z tymi darmowymi próbkami, ja po porodzie miewam problemy z nietrzymaniem moczu, muszę wybrać się do DOZ, zapytać.
-
A to ja też się wybiorę i zapytam, takie darmowe próbki to fajna sprawa, moja babcia by sprawdziła czy jej wkładki odpowiadają.