Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Co na bolący pęcherz, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co na bolący pęcherz

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • DianaM 31 mar 2022, 18:45
    Nie wiedziałam, że takie próbki można otrzymać, super sprawa, może przejdę się i zapytam o nie, babcia coś ostatnio wspomniała, że musi chyba kupić większe.
  • Marta8001 26 kwi 2022, 23:24
    Tak, warto z nich skorzystać zanim kupisz całe opakowanie, czasem okazuje się, że trzeba wziąć np. dłuższe. Ale ogólnie fajnie mają te wkładki w DOZ, nie odznaczają się pod ubraniem.
  • Uncia 30 lip 2022, 16:32
    To fajna opcja z tymi próbkami, to w każdej aptece doz obowiązuje?
  • Marta8001 31 lip 2022, 14:16
    Tak, dokładnie w każdej aptece DOZ stacjonarnie możesz skorzystać z takich darmowych próbek.
  • DianaM 30 wrz 2022, 17:10
    Faktycznie, udało mi się wziąć takie próbki dla babci, przetestowała i kupiliśmy już w doz całe opakowanie.
  • Marynka 27 paź 2022, 19:25
    Nawet nie wiedziałam, że jest taka możliwość aby wziąć darmowe próbki, muszę się przejść i zapytać.
  • DianaM 31 paź 2022, 22:07
    Tak, jest taka możliwość, warto korzystać, aby nie kupować czegoś jak nie jesteśmy pewni.
  • jankowa 30 lis 2022, 21:36
    Pewnie, lepiej kupić ja ma się już coś sprawdzonego, weź darmowe próbki w doz i zobacz co Ci podpasuje.
  • Marynka 30 gru 2022, 19:02
    Fajna opcja z tymi darmowymi próbkami, ja po porodzie miewam problemy z nietrzymaniem moczu, muszę wybrać się do DOZ, zapytać.
  • Aniczka88 31 sty 2023, 21:19
    A to ja też się wybiorę i zapytam, takie darmowe próbki to fajna sprawa, moja babcia by sprawdziła czy jej wkładki odpowiadają.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: ginekolog