Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Czy masaż może odchudzić?, strona 8

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy masaż może odchudzić?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • pistacja 28 kwi 2015, 23:14
    Masaż na pewno ujędrnia skórę i pomaga pozbyć się cellulitu, ale sam w sobie nie odchudzi.
  • Spidi4 15 cze 2015, 20:42
    Może ale nie był bym aż tak pewny jego rezultatów. Myślałaś też o tym by pić [url=http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/mlody-jeczmien-bio-na-odchudzanie-odzyskaj-sily-witalne-i,2405677,artgal,t,id,tm.html] młody zielony jęczmień [/url]? Bo sporo ostatnio mówi się o takich naturalnych składnikach na odchudzanie.
  • pistacja 16 cze 2015, 12:00
    Masaż może ujędrnić skórę, ale sam w sobie nas nie odchudzi.
  • Lord10 4 gru 2015, 9:20
    Szczerze mówiąc nie wiem jeśli o chodzi odchudzanie podczas masażu.Chyba najważniejsze jest zdrowe odżywianie i zdrowy styl życia
    Warto zadbać o organizm na przyszłość aby lepiej i zdrowiej się czuć i wyglądać.
  • portalka 23 mar 2016, 9:44
    nie wierze w takie cuda,moim zdaniem to placebo jakieś albo sposób na zarabianie przez masażystów. Zrzucić wagę można jedynie ciężką pracą i zmianą sposobu odzywiania. Ja tym sposobem zredukowałam wagę z 94 do 79 w nie spełna 5 miesięcy. Stosowałam również therm line fast, zawiera od pokrzywę w składzie która wspomaga gospodarkę wodną w organizmie. Ćwiczyłam gównie w domu i na siłowniach zewnętrznych przy placach zabaw dla dzieci.
  • toomo 24 mar 2016, 23:27
    Szczerze wątpię. Lepiej wypocić się na treningu, a nie liczyć na cuda przy masażu, który może być alternatywą relaksu PO WYSIŁKU FIZYCZNYM uśmiech
  • Kotsu 20 kwi 2016, 15:09
    Masaż, owszem, może pomóc ale tylko jeśli jest połączony z drenażem. Chodzi np o masaż z pomocą specjalnie do tego przeznaczonej szczotki. Wtedy pobudza się krążenie i następuje spalanie tłuszczu.
  • marrmur 27 kwi 2016, 11:19
    Jest wiele takich ofert z masażami odchudzającymi. Osobiście mam mam znajomych którzy to przetestowali ale czytałem o wielu takich miejscach. Ludzie schodzą o rozmiar po jakiś 3 miesiącach ale czy nie lepiej przez ten czas trochę mniej jeść? Rezultat będzie taki sam a na pewno wydamy dużo mniej pieniędzy
  • Galina 12 maj 2016, 13:45
    Lepiej szukać w suplementach pomocy , one pomagają gdy stosuje się reguralną diete jak i ćwiczenia. Moj facet dzięki therm line man szybko spalił te nadmiary tłuszczu i z tego co wiem olimp ma też damską wersje supla. Może warto to sprawdzić ?
  • zataraa2 8 cze 2016, 9:34
    Mam kolegę masażystę i wiem że na pewno są jakieś masaże wyszczuplające, coś to może dać choć pewnie ciężko tak się odchudzć o kilkanaście kg przymrużenie oka, ja też się wspomagam czym mogę żeby przed latem nie musieć się wstydzić pokazać w stroju, popijam herbatę 4xsuper slim, pyszna jest w smaku i nie mam po niej tak wsiekłego apetytu na słodycze.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum