Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Dekoloryzacja włosów - jak to się robi?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Dekoloryzacja włosów - jak to się robi?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Aubiergine 20 wrz 2010, 19:38
    No, z kolorem po zdejmowaniu to cięzko przewidzieć, ale drugim ryzykiem jest to, że może wyjśc własnie nierówno, od skóry inny, na środku inny i końcówki też. Dlatego warto z tym iśc do fryzjera. Ale też powiem wam coś nie przejmujcie się jak tuż po ufarbowaniu wyjdzie nie taki odcień. Najczęściej jest zbyt ciemny, ale po paru dniach robi sie trochę jasniejszy, ja tak zawsze mam, przed ważną okazją farbuję tydzień wcześniej, bo zaraz po farbowaniu jest zupełnie inny odcień od zamierzonegouśmiech Nie ma co się zrażać od razu.
  • bajaderka 20 wrz 2010, 21:41
    Jeśli naprawdę chcesz wrócić do swojego naturalnego koloru to nie pozostaje Ci nic innego, jak poczekać aż urosną nowe, zdrowe. Nie jestem zwolenniczką takich chemicznych zabiegów, bo zazwyczaj włosy wyglądają po takich bardzo inwazyjnych zabiegach bardzo źle.
  • yellowphone 20 wrz 2010, 22:48
    Łatwo powiedzieć: poczekać, ale mi kiedyś wyszedł na włosach taki kolor, że się wstydziłam wyjść na ulicę!uśmiech
  • Barbieee 30 sty 2013, 13:12
    Polcam wam moją stylistkę ona jest świetna zrobiła dekoloryzacja mojej koleżance z pracy i wygląda świetnie i ma nadal ma długie włosy polecam Gretę a to jej blog tam jest też do niej numer pracuje w Warszawie
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum