Tak zachwalacie, że i ja kupiłam. wybrałam tą z dodatkiem owoców granatu i pomarańczy. Świetnie smakuje i rewelacyjnie pachnie. Będę pijała codziennie i zobaczymy jak się sprawdzi.
Tak zachwalacie, że w sumie będąc w Auchan kupiłam wszystkie trzy te herbatki z big-active na spróbowanie. Przydałoby mi się pozbyć kilku kg przed wakacjami. Ale widziałam jak duży mają wybór tych herbatek. Super, że każdy może znaleźc coś dla siebie.
Bardzo lubię herbaty zielone z big active, fajne są te z liściaste w torebkach bo są bardzo aromatyczne , wcześniej nie przepadałem za zieloną herbatą ale też mi posmakowała i piję codziennie.
Nigdy nie słyszałam o herbatach z kawałkami owoców. To dobre raczej do jogurtu. Te herbaty herbapolu sa wystarczająco owocowe. Maja intensywny smak i jak dla mnie nic dodac, nic ująć.
Ja się odchudzam, więc u mnie na pierwszym miejscu z herbat ostatnio jest ta z big active - 4xSuperSlim, kilka centymetrów w pasie mam już mniej, co mnie dodatkowo motywuje A herbatka bardzo smaczna
Ta moja active burn jest z tej samej serii herbat hunkcjonalnych. Może jak będę w sklepie to spróbuje tez tej Twojej. One wszystkie podobno mają fajny grejfrutowy smak.
Ja kupiłam wszystkie trzy nowości. Wiem już że je się pije 3x dziennie, ale jestem ciekawa czy można pić np: 4xSUPER SLIM odchudzanie i oczyszczanie rana do lekkiego śniadania. Bo reguluje przemianę materii, pomaga w redukcji nadmiaru wody oraz detox. A przy obiedzie ACTIVE BURN Spalanie ponieważ mi daje energię na resztę dnia. A przy kolacji SLIM PLUS anti yo-yo odchudzanie i stabilizacja wagi oraz na redukcję apetytu. Czy lepiej pic je po kolei ?
Każda ma podobne działanie więc myśle, że nie będzie z tym problemu, bo nakłada się ich funkcyjność. Ja teraz pijam je wymiennie i mimo wszystko waga spada.