Bonobo
12 lip 2016, 22:43 (ostatnio zmieniony przez autora 12 lip 2016, 22:43, w całości zmieniany 1 raz)
Po pierwszym tygodniu od tej herbaty Big- Active 4xSUPER SLIM odchudzanie i oczyszczanie mi zleciało 5 kg, może to nie rewelacja ale znaczy że jednak pomaga i nie trzeba truc sie żadnymi prochami tylko wystarczy pic herbatę która ma w swoim składzie: kwiat hibiskusa, liść Yerba mate, jabłko, morszczyn, herbata zielona, trawa cytrynowa, liść jeżyny, suszony sok grejpfrutowy, suszony sok z owocu acai.
ja lubię akcent grejpfruta często popijam slim plus od big-active, jest bardzo orzeźwiająca i przy okazji pomaga w odchudzaniu. Po niej mam mniejszy apetyt i w połączeniu z ćwiczeniami i dietą szybciej gubię zbędne kg
Dziękuję za wzmiankę o Big-Active w pozytywnym kontekście dbania o zdrowie i piękną linię.
Herbaty funkcjonalne Big-Active w zależności od rodzaju wpływają na ograniczenie apetytu, podkręcenie metabolizmu, wspomagają oczyszczanie organizmu z toksyn oraz pomagają w utrzymaniu wagi po zrzuceniu zbędnych kilogramów. Napiszcie z jakimi problemami się zmagacie, a z przyjemnością pomogę w doborze herbaty odpowiedniego wariantu dla konkretnego przypadku. Zachęcam do kontaktu!
Pyszny w smaku jest też napój kawowy Big-Active La Karnita Slimming Coffee 2 w 1 też wspomaga odchudzanie. Oprócz swych walorów smakowych, wspomaga odchudzanie dzięki chromowi, który przyczynia się do prawidłowego metabolizmu oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu glukozy we krwi.