jimmka napisał:Pewnie że to zależy od fajki, od tego, z jakich materiałów jest wykonana, jakiej jest jakości. Co do smaków - sprawdź sobie na stronie tego Silvra, jakie mają chociażby, ja tam poszukałam bez problemu opisy smaków, więc kieruję Cię do źródła.Dlatego właśnie, że takie techniczne rzeczy są ważne, warto unikać chińskich bubli, bo tylko zniechęcają do rzucenia nałogu...
smoke napisał:Silvr jest bardzo dobrym modelem, zobacz faktycznie, czy pasują Ci smaki, jakie mają jego liquidy, i poprzeglądaj sobie dla porównania parametry Milda czy Volisha, bo nie wiem, co jest dla Ciebie najważniejsze, czy długość, wytrzymałość baterii, czy łatwość wymiany kardridży, czy właśnie smaki, czy podobieństwo do tradycyjnej fajki, w każdym razie tyle tego mamy teraz na ryku, że jak się chociaż odrobinę zorientujesz, na pewno coś wybierzesz.Te smaki są podobne do smaków zwykłych papierosów? Czy e-papierosy mają swoje specyficzne smaki? Jest duża różnica? Ciężko mi wyrobić sobie opinię o smakach, jak ich nie smakowałem, dlatego pytam . Bo dla mnie mnie jest ważne, żeby jak najbardziej e-fajka przypominała zwykłą.
smoke napisał:No to jak sobie wybierzesz, dajmy na to, Silvra o smaku deep tobacco, to on będzie bardzo przypominał zwykłego papierosa, ale są też różne inne smaki e-papierosów, jakieś owocowe, waniliowe, miętowe. Ale ten pierwszy jest bardzo podobny do zwykłych fajek, w mojej opinii przynajmniejBo to jest chyba tak, że wszelka gama smaków, jaka była dostępna spośród zwykłych papierosów, jest też dostępna wśród e-fajek, nie? Chociaż zwykłej fajki o smaku owocowym raczej nie paliłam...