Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jaka fryzura na studniówkę?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaka fryzura na studniówkę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ola11977 27 paź 2010, 12:56
    Jeśli chodzi o koloryzację są teraz dostępne wszelkiego rodzaju szampony i płukanki, które nie wnikają w głąb włosa i szybko się wypłukują nie niszcząć przy tym włosa, a wręcz nadają ładny odcień i połysk. Bardzo fajnym produktem , na którym pracujemy jest Fervidol z Kadusa.
    Co do fryzurki najlepiej wybrać się na konsultacje do fryzjera i wtedy może coś konkretnego doradzić. Jeśli włoski są cienkie przeważnie proponujemy klientkom fryzury , upięcia z włosów kręconych, wtedy zwiększa się ich objętość.

Fabryka Urody
    Studio stylizacji ślubnej
  • 30m1n1k4 27 paź 2010, 14:05
    Pamiętam jak dlugo się zastanawiałam nad fryzurą na studniówkę, radziłam sie wszystkich dookoła, bo chciałam żeby to było coś wyjątkowegouśmiech W końcu poszłam za radą mojej mamy, która doradziła mi by iść po prostu w rozpuszczonych włosach. Tylk oje lekko podkreciłam. To była jedna z ostatnich ważnych chwil w szkole, przed przejściem w naprawdę dorosłe zycie i postanowiłam się nie postarzać jakimiś kokami w kształcie kalafiora jak większość moich koleżanek. I jak oglądam zdjęcia to stwierdziam (i nie tylko ja) że na ich tle wyglądam dziewczęcouśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum