Coraz częściej rozważam zabieg w klinice medycyny estetycznej. Zainteresowała mnie oferta kliniki Magiczna klinika. Cenowo bardzo przystępnie i słyszałam, ze robią super. Ktoś był?
Moja znajoma modelowała u nich usta - długo ie wahała ale teraz wygląda obłędnie i z pewnością powtórzy za jakiś czas zabieg. Moge podpytać o szczegóły. Ona w Krakowie miała zabieg
Moja dziewczyna była pod opieką dr Derewianko ale tam sa wszyscy godni polecenia, nie ma znaczenia do kogo trafisz. Super podejście, ogromna wiedza i doświadczenie.
Ja jestem zaskoczony, że az taki efekt bezinwazyjnie niemalże można osiągnąć, ale to pewnie kwestia wiedzy i umiejętności lekarzy. Usta soczyste, kształtne ale naturalnie, nie jak sztuczna lala. Mega
potwierdzam, nigdzie tai dobrze nie powiększają ust jak w Magicznej Klinice. Efekt wyrazisty ale przy tym naturalny, bez efektu karpia a przy tym cenowo te zabiegi tu są w bardzio dobrej cenie
Zdecydowałam się na wypełnianie zmarszczek u nich, chciałam zlikwidować lwią zmarszczkę i dolinę łez, udalo się, za jednym zapachem i z efektu jestem mega zadowolona. Ceny niesamowicie niskie, a byłam już w kilku klinikach, więc mam porównanie, jednocześnie jakość zabiegów jest ok. Przyjmują tam lekarze medycyny estetycznej. polecam.
Nie mam zastrzeżeń, można wykonać poszczególne zabiegi na twarz w niższych cenach, niż standardowo w innych klinikach, które działaj.a stacjonarnie. Te niskie ceny to chyba ich znak rozpoznawczy, bo już nie od jednej osoby słyszę o tym miejscu.
Wysokiej klasy specjaliści, niskie ceny, bardzo dobry, sprawny kontakt przez media społecznościowe. Nie ma się do czego przyczepić, wszystko w jaki najlepszym porządku, na pewno jeszcze skorzystam z ich usług nie jeden raz.