Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Kosmetyki do pielęgnacji włosów... SKUTECZNE., strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kosmetyki do pielęgnacji włosów... SKUTECZNE.

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • mscislaw 10 paź 2013, 10:14
    Bardzo dobre kosmetyki do pielęgnacji włosów ma w ofercie marka Cece.l Oboje z żoną używamy tych kosmetyków już od kilku miesięcy i włosy znacznie się poprawiły z wyglądu - już tak nie wypadają i są bardziej błyszczące.
    Cenowo również jest dobrze - szampony i odżywki są niedrogie a bardzo wydajne - wystarczy jedynie odrobina odżywki na włosy tak więc potrafi wystarczyć na kilka miesięcy.
  • Agna 10 paź 2013, 19:41
    Mi Kerastase bardzo pomagają, fryzjerka mi poleciła.
  • ekologiczna89 24 lut 2014, 13:35
    Witam
    moje włosy po częstym farbowaniu tez były przesuszone i bez blasku. Dopiero fryzjerka poleciła mi kosmetyki firmy grahams. Są dostępne jedynie drogą internetową www.grahams.pl . Już po pierwszym użyciu były widoczne efekty. Używam szamponu i odżywki tej firmy i jestem strasznie zadowolonauśmiech Polecam)
  • zylek 25 lut 2014, 20:20
    Vichy, markę znasz, ale kosmetyków możesz już nie znać. CO tutaj dużo pisać - kosmetyki bardzo dobrej jakości, które faktycznie nie tylko są, ale również coś dają. Tutaj - http://www.i-apteka.pl/pol_m_Kosmetyki-Pielegnacja_VICHY-579.html masz opis kilku pozycji. Szczególnie polecam krem przeciw zmarszczkom. W zasadzie jedyny tego typu produkt, który rzeczywiście działa.
  • Meggi85 6 kwi 2014, 15:22
    Jeśli o regeneracje włosów chodzi to u mnie genialnie się sprawdziła maseczka do włosów Celia. Nie tylko regeneruje, ale i nawilża. Mam bardzo długie włosy, więc ja nakladam dwie. Cena też jest rewelacyjna, bo na stronie producenta koszuje obecnie 1,21zł, więc żadne pieniądze, a efekt świetny.
  • zataraa2 8 kwi 2014, 13:23
    a jakie polecicie suplementy?? Wlosy mi starsznie wypadają smutny, chyba najlepiej kupić coś ze skrzypem?
  • janna 9 kwi 2014, 21:59
    Ponoć najwięcej skrzypu ma Bio Silica max, spróbuj, mi bardzo pomogła. Włosy wyglądają zdrowo i zaczęły ładnie błyszczeć.
  • zataraa2 11 kwi 2014, 20:26
    dzięki za polecenie, byłam w aptece i sobie kupiłam, mam nadzieję, że efekty przyjdą wkrótce uśmiech, fajnie że nie była bardzo droga i że tylko jedną tabletkę dziennie trzeba brać
  • janna 11 kwi 2014, 21:57
    Ja już po miesiącu widziałam efekty a przy okazji tez paznokcie nie łamią się uśmiech
  • hasanna 16 kwi 2014, 8:25
    Osobiście mogę polecić zestawy do pielęgnacji włosów z serii Dove lub L'Oreal. Gdy widzę, że moje włosy są suche i łamliwe, używam tradycyjnie szamponu z odżywką, a następnie nakładam maseczkę. Oczywiście staram się również ograniczać używanie prostownicy i suszarki. Po paru takich myciach, powinnaś zauważyć wielką różnicę swoich włosów.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum