Bardzo dobre kosmetyki do pielęgnacji włosów ma w ofercie marka Cece.l Oboje z żoną używamy tych kosmetyków już od kilku miesięcy i włosy znacznie się poprawiły z wyglądu - już tak nie wypadają i są bardziej błyszczące. Cenowo również jest dobrze - szampony i odżywki są niedrogie a bardzo wydajne - wystarczy jedynie odrobina odżywki na włosy tak więc potrafi wystarczyć na kilka miesięcy.
Witam
moje włosy po częstym farbowaniu tez były przesuszone i bez blasku. Dopiero fryzjerka poleciła mi kosmetyki firmy grahams. Są dostępne jedynie drogą internetową www.grahams.pl . Już po pierwszym użyciu były widoczne efekty. Używam szamponu i odżywki tej firmy i jestem strasznie zadowolona Polecam)
Vichy, markę znasz, ale kosmetyków możesz już nie znać. CO tutaj dużo pisać - kosmetyki bardzo dobrej jakości, które faktycznie nie tylko są, ale również coś dają. Tutaj - http://www.i-apteka.pl/pol_m_Kosmetyki-Pielegnacja_VICHY-579.html masz opis kilku pozycji. Szczególnie polecam krem przeciw zmarszczkom. W zasadzie jedyny tego typu produkt, który rzeczywiście działa.
Jeśli o regeneracje włosów chodzi to u mnie genialnie się sprawdziła maseczka do włosów Celia. Nie tylko regeneruje, ale i nawilża. Mam bardzo długie włosy, więc ja nakladam dwie. Cena też jest rewelacyjna, bo na stronie producenta koszuje obecnie 1,21zł, więc żadne pieniądze, a efekt świetny.
dzięki za polecenie, byłam w aptece i sobie kupiłam, mam nadzieję, że efekty przyjdą wkrótce , fajnie że nie była bardzo droga i że tylko jedną tabletkę dziennie trzeba brać
Osobiście mogę polecić zestawy do pielęgnacji włosów z serii Dove lub L'Oreal. Gdy widzę, że moje włosy są suche i łamliwe, używam tradycyjnie szamponu z odżywką, a następnie nakładam maseczkę. Oczywiście staram się również ograniczać używanie prostownicy i suszarki. Po paru takich myciach, powinnaś zauważyć wielką różnicę swoich włosów.