janna napisał:Ja się zarejestrowałaś to masz do wypełnienia "Twoje zadania"Wypełniasz ankietę po jakimś czasie pojawiają się kolejno kampanie,wypełniasz ankiety i czekasz czy ciebie wybiorą o to tyle.ZosiaTakaJa napisał:Do suchych i zniszczonych włosów polecam olejek arganowy świetnie się sprawdza.Zajmuję się testowaniem różnych kosmetyków w rekomenduj.to i tym trafem miałam okazję przetestować ten specyfik.Od tej pory stosuję go przynajmniej raz w tygodniu.A możesz zdradzić jak się dostać do tego rekomenduj.to , na razie zalogowałam się i co dalej ?
MartynKa79 napisał:Bardzo Po każdym kolejnym użyciu jest coraz lepiej Ostatnio nałożyłam maskę na dłużej, zawinęłam właśnie ręcznikiem i posiedziałam przed tv Potem zmyłam i nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak gładkie włosy Myślę, że teraz będę sobie taki wieczór spa dla włosów robić co tydzień, w końcu zapanuję nad moją suchą czuprynąjarzebina napisał:Dzięki, Martynka, zamówiłam, nawet szybko doszła, po pierwszy użyciu wrażenia jak najbardziej ok, pachnie rzeczywiście przyjemnie, włosy są lśniące, lepiej się układają, wyglądają lepiej, zobaczę jak będzie dalej Jak często ją stosujesz?Szczerze mówiąc wystarcza raz na tydzień, dziesięć dni. Ale nakładam ją na dłużej, niż rekomendują i owijam włoski ręcznikiem, żeby maska lepiej wniknęła w łuskę. Jak efekty? Jesteś zadowolona?
Kasska22 napisał:Ja tez przychylam sie do olejowania. Wyprobowałam olej rycynowy, jednak zupełnie mi nie posłużył. Ale o niebo lepiej jest w przypadku zwykłej oliwy Moim zdaniem olejowanie to jeden z najskuteczniejszych zabiegów, w pełni naturalny.Faktycznie ale mi na przykład olejowanie nie posłużyło. Mam bardzo cienkie włosy i niestety ale je obciążało. Za to przekonałam się do kosmetyków z olejkiem, które sa lżejsze no i wygodniejsze ponieważ nie trzeba jednak się tyle bawić. Jeśli lubisz olejki to musisz wypróbować sobie czegoś z olejkiem arganowym. Świetny środek ! Odżywia włosy, nawilża. Ja od kilku miesięcy nie rozstaję się praktycznie z szamponem i odżywką z olejkiem arganowym CeCe . Możesz je dostać w Superpharm, chociaż ostatnio widziałam w Hebe. Profesjonalne produkty, dzięki którym włosy po prostu odżywają.