Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Kosmetyki Inglot - warte polecenia?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kosmetyki Inglot - warte polecenia?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • franusia 15 paź 2010, 1:41
    Ja od dawna używam tylko ich lakierów. A ostatnio mnie babeczka namówiła na extra liner żelowy. Jest fantastyczny!uśmiech
  • Lilijka 15 paź 2010, 6:06
    Dziewczyny, a używała któraś tego wosku do brwi? Szukam tego typu kosmetyku, bo moje brwi są okropnie niesforneprzymrużenie oka
  • Aurelka 15 paź 2010, 7:08
    Ja mam ten wosk i jestem mega zadowolona! Wcześniej miałam z oriflame taki jakby tusz do brwi, ale ten jest bez porównania lepszy! Taki mięciutki i pięknie błyszczy. A poza tym róż i cienie mają super!
  • D3niCle0 15 paź 2010, 7:30
    Słuchajcie jeśli chodzi o trwałość cieni to ważne jest żeby przed nałożeniem cieni "zmatowić" powieki pudremuśmiech To przedłuża ich trwałość. Można też użyć bazy pod makijaż, ale spróbujcie z pudrem, ja tak robie i cienie się zawsze super trzymająuśmiech
  • panchita 15 paź 2010, 9:24
    Ja zużyłam już wiele błyszczyków, lakierów i cieni inglota, ostatnio kupiłam sobie korektor w tubce i jest świetny, bardzo trwały i ładnie kryje.
  • Gaik 15 paź 2010, 11:54
    Mój ulubiony produkt z tej firmy to sypki puder i porównałabym go nawet z selektywnymi markami! Delikatny, trwały i niesamowicie wydajny.
  • nouv88 15 paź 2010, 15:45
    A ja powiem szczerze, nie byłam zadowolona własciwie z żdanego ich kosmetykuw. Niby robią się na MACa, ale bez porównania jakość nie ta sama. Jak dla mnie trąci troszke podrókamiprzymrużenie oka
  • Bancroft 15 paź 2010, 17:22
    Słyszałam, że na zagranicznych forach zazdroszczą nam Inglotauśmiech Np Amerykanki i Australijki... nie śledzę, ale tak słyszałamuśmiech
  • Barbra67 15 paź 2010, 17:56
    Paletki z cieniami do powiek Inglota są świetne. Lakiery do paznokci też, bardzo poprawiła się ich jakość! Aż się chce kupować, wiedząc, że takie mamy dobre polskie markiuśmiech
  • Aurelka 15 paź 2010, 21:08
    A mnie kusi żeby kupić sobie kosmetyk z innej polskiej firmy, widziałam w centrum handlowym stoisko Vipery! Pamięta ktoś taką firmę? To były moje pierwsze kosmetyki hihi podbierane mamieprzymrużenie oka
    Ciekawa jestem czy są dobre, ile maja wspólnego z tym co oferowały kiedyś...
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum