Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Krem do suchej skóry, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Krem do suchej skóry

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • otojestkasia 11 lis 2015, 12:30
    a sprobuj sobie wody rozanej (ja mam taka: http://kosmetykiekologiczne.eu/pl/p/Your-Natural-Side-Woda-rozana-Organic/133 ) na mnie super zadzialala, mama sobie kupila, zeby troche zatrzymac starzenie sie skory, i jak bylam w domu na swieta to wyprobowalam, teraz kupilam wlasnie ten i naorawde pomaga
  • Daria05 12 lis 2015, 12:38
    veganka napisał:ja jeszcze nie, a w jakich kremach mogę znaleźć ten olejek z wiesiołka?
    Pod linkiem z poprzedniego postu masz oeparol.
    Najłatwiej dostaniesz w aptekach lub w drogeriach. Zajrzyj na stronę Rossmanna, bo tam mają spory wybór.
  • UllKa 18 lis 2015, 15:29
    Dla alergika będzie dobry ?
  • Daria05 19 lis 2015, 12:15     (ostatnio zmieniony przez autora 19 lis 2015, 12:17, w całości zmieniany 1 raz)
    Oczywiście tego typu, kremy, np. z serii balance, wręcz są przeznaczone dla skóry o takich skłonnościach.
  • zataraa2 25 lis 2015, 9:15
    Ta seria essence jest świetna, też mam suchą skórę i jestem zadowolona z działania kremu, bo dobrze nawilża, co w zimie jest bardzo ważne uśmiech
  • veganka 25 lis 2015, 14:25
    zataraa2 napisał:Ta seria essence jest świetna, też mam suchą skórę i jestem zadowolona z działania kremu, bo dobrze nawilża, co w zimie jest bardzo ważne uśmiech
    a jaki ma składnik ta seria oeparol, co za składnik tak nawilża skórę?
  • nocontr 25 lis 2015, 19:25
    neutrogena albo dove. Oba szybko się wchłaniają i podobna cena
  • Daria05 26 lis 2015, 14:12
    veganka napisał:
    zataraa2 napisał:Ta seria essence jest świetna, też mam suchą skórę i jestem zadowolona z działania kremu, bo dobrze nawilża, co w zimie jest bardzo ważne uśmiech
    a jaki ma składnik ta seria oeparol, co za składnik tak nawilża skórę?
    on jest zrobiony na bazie oleju z nasion wiesiołka.
  • sylwusia163 27 lis 2015, 20:50
    Też używam oeparola. Świetnie sie sprawdza szczególnie, że zazwyczaj po kremach mam uczulenie i zaraz mnie zsypuje.
  • Daria05 2 gru 2015, 11:24
    Po dermokosmetykach raczej takie coś nie występuje. Dlatego z powodzeniem możesz się smarować, bez obawy o uczulenie.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum