Znam Cetaphil, używam i już zarejestrowałam swój paragon. Mam nadzieję, że szczęście sie do mnie uśmiechnie, bo zestaw jest naprawdę spory, z tego, co czytałam w regulaminie.
moje ulubione kremy nawilżające to ostatnio dermokosmetyki z oeparola, bardzo dobrze nawilżają skórę bo zawierają emolienty no i są pozbawione parabenów które nie uczulają skóry więc moja cera jest w bardzo dobrym stanie.
ja kosmetyki do twarzy kupuję już tylko i wyłącznie w aptece, bo wiem, że maja lepsza jakość i są pozbawione parabenów, więc nie będą uczulać mojej skóry. Od jakiegoś już czasu kupuję kosmetyki oeparola do twarzy oeparol hydrosence bo świetnie nawilża a zimą moja skóra potrzebuje odpowiedniego nawilżenia.
Veganka jak emolienty to ja bym poleciła Emolium do sprawdzenia, mają na prawdę dobre kosmetyki. Sięgnęłam po nie po raz pierwszy przy okazji urodzenia syna i sama zaczęłam je stosować. No i mają też kilka serii dla atopików czy diabetyków.
Kosmetyk musi być przede wszystkim naturalny. KREM WITAMINOWY DO CIAŁA od Hildegard Braukmann. Działa, pomaga, robi różnicę - cera w końcu robi się normalna, jest miła w dotyku. Nie twierdzę, że natychmiast zrobi się idealnie, bo zmiany będą widoczne stopniowo, ale docelowo na pewno uzyskacie to, czego chcieliście.
Ja ostatnio używam od grupy adamed Oeparol, bardzo fajnie nawilża skórę. Wyczytałam kiedyś gdzieś na jakimś forum o tym kremie, bo nie miałam pojęcia o jego istnieniu ale naprawdę jest bardzo fajny także można wypróbować
Moja żona używa taki krem marki Oeparol do pielęgnacji skóry. Ogólnie ma całą serię kosmetyków z tej firmy kiedyś mi mówiła że najlepsza jej firma jeśli chodzi o pielęgnację skóry