A co ze wsparciem skóry od środka? Ja biorę kapsułki oeparol z olejem z wiesiołka tłoczonym na zimno, dzięki temu zachowuje swoje wlaściwości, a jest polecany na wszlkie problemy skórne, suchość, brak jędrności.
Kupiłam ostatnio krem Solverx z serii sensitive skin i super się sprawdza do suchej skóry, ma dobry skład, nawilżenie długo się utrzymuje ale też fajnie się wchłania.
Moim faworytem jest Octenicare. Nie znam drugiego takiego kremu a nawet preparatu. który tak szybko pomógłby na suchą skórę a przy okazji był aż tak wielozadaniowy i bezpieczny dla każdego. Przyznam szczerze, że ja go noszę zawsze przy sobie.
oprócz kremów to mogę wam polecić estrovitę skin. To świetny suplement z 4 olejami, pomaga utrzyać dobre nawilżenie skóry i zabezpiecza przed przesuszeniem
uwielbiam Olejek wonny do perfumowania ciała Nefretete, pochodzi z Abisynii. Super nawilża ciało ale i ujedrnia , skóra po nim pieknie pachnie.supeer do masażu, znakomity jest
Bardzo lubię krem solverx sensitive, świetnie mi się sprawdza w codziennej pielęgnacji, nawilża ale nie zapycha, cieszę się, że mojej wrażiwej skóry nie podrażnił
a mnie ten solverx nie spasowal. polecany na grupach a dla mnie nie bardzo, kupilam naprobe i oddalam mamie a sobie kupilam z avene i jestem zadowolona