mery9
1 kwi 2012, 16:02 (ostatnio zmieniony przez autora 1 kwi 2012, 16:03, w całości zmieniany 1 raz)
Jak dla mnie też jest po pierwsze drogo po drugie nic specjalnego. Już bardziej mi się podoba bielizna Gorteksu, albo Atlantic ma śliczną nową kolekcje, może jest droższa niż poprzednia wymieniona przez mnie marka, ale nawet na to się znajdzie sposób, bo ostatnio znalazłam na nią zniżkę na Wyspie Skarbów. Ale to kwestia gustu co się komu podoba.
Jak już polecamy własne marki i sklepy to tutaj do kuipienia jest fajna bielizna damska nocna. Niemniej osobiście uważam, że kupno bielizny przez internet mija się nieco z celem. Zwłaszcza jeśli chodzi o staniki. Stanik musi być komfortowy i nie sprawdzisz tego ez przymierzania. W sklepie internetowym nie przymierzysz stanika...
tomek_84
23 maj 2012, 9:57 (ostatnio zmieniony przez autora 23 maj 2012, 9:58, w całości zmieniany 1 raz)
Nie znam tego sklepu. Mogę polecić intymna.pl, bardzo duży wybór, dobry materiał. Kupiłem dziewczynie biustonosz i powiedziała że jest bardzo wygodny. Dodatkowo można dostać fajny rabat kupując przez szmalback.
A ja znam Heppin i uważam, że jest niezły. Zamawiałam tam kiedyś kilka rzeczy, a bieliznę od kilku lat kupuję tylko przez internet - zawsze trafiam Chociaż seksowna męska bielizna wydaje się dosyć zabawna, nie sądzicie? Kto by to założył na wieczór?