amanda napisał:A czy ktoś z Was próbował rano wypić kogel mogel? Czytałam, że pomaga, ale nigdy się nie odważyłamNigdy nie próbowałem, jakoś nie mam przekonania. Za to piję maślankę następnego dnia i pomaga. Oczywiście swoje trzeba odcierpieć, chyba jeszcze nikt nie wymyślił cudownego sposobu na kaca...
andriusza napisał:No nie, nawet te tabletki, typowo pod kaca sprzedawane nie pomagają... Ale można oczywiście brać i liczyć, że złagodzą dolegliwościamanda napisał:A czy ktoś z Was próbował rano wypić kogel mogel? Czytałam, że pomaga, ale nigdy się nie odważyłamNigdy nie próbowałem, jakoś nie mam przekonania. Za to piję maślankę następnego dnia i pomaga. Oczywiście swoje trzeba odcierpieć, chyba jeszcze nikt nie wymyślił cudownego sposobu na kaca...
andriusza napisał:Nigdy nie próbowałem, jakoś nie mam przekonania. Za to piję maślankę następnego dnia i pomaga. Oczywiście swoje trzeba odcierpieć, chyba jeszcze nikt nie wymyślił cudownego sposobu na kaca...Może nie cudownego, ale na mnie zawsze świetnie działa napój izotoniczny dla sportowców i witamina C, praktycznie stawiają mnie na nogi i jedyne co odczuwam po imprezie to niewyspanie