artie napisał:dla diabetyków sa w DOZ nutridrinki Diben, są wysokoenergetyczne, maja sporo błonnika i białka i mają niski indeks glikemicznyBrigget napisał:Fresubin to świetne rozwiązanie jeśli ktoś nie ma apetytu albo ma problem z przyjmowaniem stałych posiłków, kupuję regularnie właśnie w doz mojej babci, wzmacnia ją, dodaje siły, dostarcza witamin.A taki nutridrink Fresubin sprawdzi się też dla osoby chorującej na cukrzycę?
izapixi napisał:odkąd kupiłam sobie catering dietetyczny w Nice to fit you jem na pewno zdrowiejNie nudzi się taka dieta? Zdarzają się posiłki, które Ci nie smakują? Czy można zrezygnować z produktów, których się nie lubi?posiłki są fajnie skomponowane, jest duzy wybór diet, kaloryczności, łątwiej tak przypilnować diety
jarzebina napisał:Też jestem na tej diecie i fajne jest to, że można sobie samemu wybierać posiłki z takiej aplikacji, czyli jesz to na co masz ochotę. Do tego są zdjęcia poszczególnych dań, więc można je sobie najpierw obejrzećizapixi napisał:odkąd kupiłam sobie catering dietetyczny w Nice to fit you jem na pewno zdrowiejNie nudzi się taka dieta? Zdarzają się posiłki, które Ci nie smakują? Czy można zrezygnować z produktów, których się nie lubi?posiłki są fajnie skomponowane, jest duzy wybór diet, kaloryczności, łątwiej tak przypilnować diety
Uncia napisał:Tak, przy nowotworach też, ale są też Frsubin na cukrzycę, czy na problemy z nerkami, ostatnio pani w doz mi pokazywała.Właśnie zastanawiam się nad zakupem nutridrinków dla babci, która teraz choruje, jak myślisz jaki rodzaj powinnam wybrać? Czy w doz mi doradzą?