MartynKa79 napisał:U mnie dieta i colon c wystarczają, by zdrowo funkcjonować i utrzymać linię na lato.To tak jak u mnie, ale ja wybrałam colon slim, bo ma dodatkowe składniki wspomagające odchudzanie . To plus zdrowa dieta bogata w warzywa, owoce i ogólnie nieprzetworzona żywność dla mnie są kluczem do sukcesu .
tymmko napisał:staram się zdrowo ale czasami robię sobie małe odstępstwa, nie potrafię sobie odmówić pizzy to chyba mój ulubiony fast food a do mało kaloryczncyh to on nie nalezy, najgorsze jest to że ostatnimi czasy coś zaczyna mnie boleć częsciej brzuch po takim jedzeniu ( picie mięty niewiele pomagaCzy ja wiem czy pizza jest taka niezdrowa? Jeśli jest zrobiona z dobrej jakości składników to pewnie nie. Chyba, że to taka mrożona z supermarketu. Wtedy to i owszem.
Brigget napisał:Fresubin to świetne rozwiązanie jeśli ktoś nie ma apetytu albo ma problem z przyjmowaniem stałych posiłków, kupuję regularnie właśnie w doz mojej babci, wzmacnia ją, dodaje siły, dostarcza witamin.A taki nutridrink Fresubin sprawdzi się też dla osoby chorującej na cukrzycę?