Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Płyn micelarny - faktycznie takie cudo?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Płyn micelarny - faktycznie takie cudo?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • casinda_ebe 18 wrz 2010, 22:26
    Ja używam płynu micelarnego już od jakiegoś roku. Przez ten czas udało mi się też przekonać mamę i kilka koleżanek przymrużenie oka Prawie każdy, kto spróbuje zostaje przy tym rozwiązaniu.

Nadaje się idealnie także do demakijażu oczu, a ja używam eyelinera i mocno tuszuję rzęsy nawet na co dzień.

Polecam wszystkim AA Oceanic - jest bardzo lekki, skóra jest jak po użyciu wody, ale odpowiednio nawilżona. DO tego jest bardzo ekonomiczny - idealna cena za taką pojemność uśmiech
  • magnieszka 19 wrz 2010, 0:57
    casinda_ebe napisał:Ja używam płynu micelarnego już od jakiegoś roku. Przez ten czas udało mi się też przekonać mamę i kilka koleżanek przymrużenie oka Prawie każdy, kto spróbuje zostaje przy tym rozwiązaniu.

Nadaje się idealnie także do demakijażu oczu, a ja używam eyelinera i mocno tuszuję rzęsy nawet na co dzień.

Polecam wszystkim AA Oceanic - jest bardzo lekki, skóra jest jak po użyciu wody, ale odpowiednio nawilżona. DO tego jest bardzo ekonomiczny - idealna cena za taką pojemność uśmiech
    Zgodzę się w 100 % Do tego, jak się jeszcze trafi na fajną promocję to można za 10 zł kupić 250 ml... wielki uśmiech
    A jakość jest naprawdę świetna!!!
  • casia1980 19 wrz 2010, 7:01
    A ja mam Ziaję za ok 10zł i też jestem zadowolonauśmiech Mam już trzecią buteleczkę, sprawdza się świetnie. Wcześniej uzywałam droższych, ale ten jest naprawdę ok.
  • PannaDziewanna 19 wrz 2010, 10:44
    Mam pytanie a czy przy mieszanej cerze ze skłonnościądo wyprysków można używać takiego płynu? Chodzi mi o demakijaż, rano i tak myje twarz pianką atybakteryjną, ale wieczorem mi się nie chceprzymrużenie oka Wolałabym coś na wacik tylko mam wątpliwości czy to dokładnie usunie wszystkie zanieczyszczenia... w przeciwnym razie obudzę się rano cała wysypanasmutny
  • Sissi87 19 wrz 2010, 11:25
    Jak najbardziej, a nawet powiem więcej! Też mam mieszaną cerę ze skłonnościamiprzymrużenie oka I od kiedy używam płynu codziennie wieczorem do dokładnego demakijażu stan mojej buzi bardzo sie poprawił! Jestem zachwyconauśmiech
  • Gaik 19 wrz 2010, 12:33
    W takim razie napisz jeszcze jakiego kosmetyku używasz Sissiuśmiech
  • Sissi87 19 wrz 2010, 15:37
    Mam Sensibio H2O. Wcześniej próbowałam AA, ale ten mi bardzo służy, choć niestety do tanich nie należy:/
  • Eli2010 19 wrz 2010, 18:13
    A ja polecam Vichyuśmiech Jest bardz odelikatny, ale doskonale zmywa wszystko i bardzo skuteczny jesli chodzi o działanie antywypryskowe. Jak np jestem przed miesiączką i moja cera jest bardziej aktywna to uzywam go dwa razy dziennie.
    Cenowo podobny do Biodermy, ale chyba jest go więcej...
  • faworytka30 6 paź 2010, 9:43
    Sensibio to prawdziwa rewelka ale, że dość drogi polecam na ciężki makijaż oka używać ziajki. Do de-makijażu dwufazowego daje rade!
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum