Mąż miał urodziny chciałam mu podarować praktyczny prezent jakim jest wiertarka , miałam duży problem z wyborem odpowiedniej do czasu gdy przeczytałam wiadomość jak wybrać wiertarkę, mąż był zdziwiony ale zachwycony prezentem .
Jak praktyczny to może kup mu różnych marek [url=http://mistral-poland.pl/producenci/]perfumy na mililitry z mistral-poland.pl[/url]? Przynajmniej będzie mógł wybrać, które są dla niego najlepsze.
lubiejescpizze
21 kwi 2015, 0:13 (ostatnio zmieniony przez autora 22 kwi 2015, 15:47, w całości zmieniany 1 raz)
Praktyczny bedzie jak i ty i on coś zyskacie Najlepiej szukac promocji, typu 1+1 Jeśli nosicie okulary to możesz kupić Wam po parze. Widziałam promocję na okulary Santino na kodano.pl, własnie 1+1 Kup dla niego a swoje otrzymasz gratis!
Mój mąż jest posiadaczem motocykla Kawasaki Ninja , więc dla niego praktycznym prezentem był kask , który mu kupiłam na urodziny zachwycił go ten prezent .
Będąc facetem zgadzam się, że prezent powinien być praktyczny. Zwróciwszy uwagę, że idzie do lata to praktycznym prezentem mogły by być okulary przeciwsłoneczne. Mi nawet ostatnio żona takie kupiła.
Za to dla mnie praktyczne to są rzeczy do ubrania i moja żona doskonale o tym wie. Czasem zabiera mnie do sklepu i mówi wybieraj Tak niedawno znalazłem dzięki niej sklep. Dla mojego rozmiaru 4XL bajka. Masa ubrań, dobrych jakościowo i fajnie skrojonych. Nie takie byle co, aby tylko ubrać. Kupiła mi tam właśnie świetną koszulę na urodziny.
pani_woda napisał:Mój mąż jest posiadaczem motocykla Kawasaki Ninja , więc dla niego praktycznym prezentem był kask , który mu kupiłam na urodziny zachwycił go ten prezent .
Świetny pomysł na prezent - sama go chyba podkradnę.