Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Praktyczny prezent dla męża, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Praktyczny prezent dla męża

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Natsan 26 maj 2015, 15:37
    A jak nie lubi majsterkować? To już nie będzie praktyczny, ja tam uważam, że prezenty dla facetów trzeba kupować z myślą o sobie. Czyli jeśli mąż ma jakąś okazję to zawsze jakiś ciuch który nam się będzie na nim podobać jest dorbą okazją do przemycenia w aladi sporo fajnych promocji było ostatnio można coś fajnego znaleźć ja swojemu kupiłam całkiem niedawno kurtkę na wiosnę.
  • akbar 28 maj 2015, 9:33
    Może kupisz mężowi praktyczny prezent w postaci golarki elektrycznej , z pewnością twojego męża ucieszy taki prezent .
  • sylwia4012 28 maj 2015, 10:47
    A może coś do ubrani kup mu. Wiele ciekawych propozycji znajdziesz na: [url=http://...]link http://byinsomnia.com/kategoria/dla-niego[/url] . Ja czasem kupuje tam coś dla siebie i mojego męża. Zawsze coś znajduje ciekawego w dobrych cenach.
  • Sajana 11 cze 2015, 5:57
    Jeśli Twój facet ma wąsy lub brodę, to super prezentem będą specyficzne męski kosmetyki do pielęgnacji zarostu na twarzy.
  • nina_ky 13 cze 2015, 8:28
    Takie prezenty muszą już być dopasowane do danej osoby, tylko wtedy ma sens ich kupowanie.
  • betina22 15 cze 2015, 18:18
    Przy najbliższej okazji mąż dostanie to Super Kamagra 100 mg + 60 mg. Na razie nie chce słyszeć o wizycie u lekarza więc spróbujemy w ten sposób. Wiem że ma nieco stresów w pracy i może to jest przyczyną. Poczekamy z miesiąc i zobaczymy co dalej.
  • otojestkasia 19 cze 2015, 14:23
    Mojemu facetowi marzą się perfumy One Milion, niestety są tak drogie ze mnie na nie stać :/
  • anastazja4390 26 cze 2015, 8:39
    A może praktyczny prezent, który wystarczy na długo? Zapisz go do Easy Shave Club. To taki specyficzny, męski "klub", dzięki któremu golenie staje się proste, łatwe i przyjemne. Zapisani panowie otrzymują prosto do domu ostrza do maszynki do golenia (w pierwszej przesyłce również samą maszynkę). Z pewnością taki prezent się przyda.
  • melisa1020 29 cze 2015, 19:24
    Ja bym kupiła coś praktycznego ale nie koniecznie wiertarkęuśmiech Zależy co On lubi. Jeśli lubi dbać o siebie to kup mu jakieś perfumy lub wodę po goleniu,może jakiś zestaw kosmetyków, jeśli ma brodę to może jakąś maszynkę bądz trymer, jeśli lubi sport i coś trenuje to zakup mu jakiś zestaw ciuchów sportowych lub jakiś suplement, a może lubi gry zespołowe to może jakaś piłka lub coś w tym stylu. Również może być tak że najbardziej ucieszy go czas spędzony z Tobąuśmiech Zaproś go gdzieś potem zrób pyszną kolację, napijcie się po lampce wina i cieszcie się sobąuśmiech
  • szarlottka 17 lip 2015, 8:17
    Mój mąż sam sobie kupuje praktyczne prezenty. Ja jestem od prezentów które nie są przydatne ale sprawiaja przyjemność. Wpadła mi ostatnio w oko ziarnista kawa do ekspresu i chyba kupię ją mężulkowi. Jest strasznym kawoszem i na pewno się ucieszy z porządnej kawy.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum