MartynKa79 napisał:jak wpiszesz suchy poranek to bez problemu znajdziesz, w sklepie play nazywa się drydawn bedwetting diary, zaznaczasz tam ile dziecko piło, ile razy chodzilo na siku, jaki miało nastrójMeggi85 napisał:Nie wiem czy macie ale warto tez pobrać aplikację. Dzięki aplikacji prowadzenie dziennika mikcji będzie niezwykle proste. Wszystko znajduje się w jednym miejscu, dziennik można uzupełnić kilkoma kliknięciami, a dzięki przypomnieniom, żaden zapis nie zostanie pominięty.A ta apka to przyda się do czegoś więcej? Jak się nazywa?
Martyna29 napisał:A jak radzicie sobie z mokrym łóżkiem? Używacie takich podkładów higienicznych? Widziałam takie w dozie.Niestety łóżko i podkłady to tylko wsparcie doraźne dla Ciebie nie dla dziecka. Ale tak, zdarzało mi się na łóżko kłaść coś pod prześcieradło. Ogólnie jeśli masz z dzieckiem problem moczenia nocnego to stanowczo warto iść do lekarza.
Martyna29 napisał:Tak, wiadomo, lekarz to podstawa, choć o tych podkładach wspomniałam bo nie każdy wie, że w doz takie są.Jasne, po prostu warto sobie zobaczyć na stronie Suchy Poranek że tak naprawdę moczenie nocne można leczyć i nie ma sensu przeczekiwać. Lekarz to podstawa, ale oczywiście w ramach wsparcia doraźnie można pomóc sobie podkładami. To też komfort dziecku poprawi.