Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Pytanie do Panów, nader istotne :P

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Pytanie do Panów, nader istotne :P

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 z 2  
  • Damona 10 lis 2011, 13:28
    Po burzliwej dyskusji z moim przyjacielem, który jest wielkim fanem kulturystki naszły mnie pewnego rodzaju przemyślenia, którymi chciałabym się z wami podzielić. Otóż mówi się, że baby są straszne bo wydają kupę kasy na kosmetyki, zabiegi pielęgnacyjne, ciuchy, biżuterię itd. Po rozmowie okazało się, że to co on wydaje na siłownie i odżywki to jest znacznie więcej niż ja na ciuchy język Pokazał mi jak to wszystko wygląda i w ogóle, jakiś metadrol, kreatyna, białka, jabczany itd. Wiadomą sprawą jest, że u kobiet ich inwestycje są widoczne język Panowie jak to jest u was z tą siłownią ?
  • jimmka 14 lis 2011, 12:49
    Według mnie każdy ma swojego bzika. My mamy kosmetyczki, ciuchy i inne zabiegi pielęgnacyjne, dzięki którym czujemy się dobrze a faceci mają siłownie i metadrol. Obie sprawy dają nam jakieś tam efekty psycho-fizyczne i dlatego nie ma się coś dziwić język
  • Damona 16 lis 2011, 11:14
    No niby masz rację, mnie jednak zastanawia ten stereotyp, że baby wydają masę pieniędzy na nie potrzebne rzeczy (dla facetów oczywiście) język A sami kupują np. metadrol spędzają mnóstwo czasu na siłowni itd. Ciekawa sprawa, a wszystko to po to aby efekty były dobre i żeby się dobrze czuć samymi ze sobą mhm...
  • blackout88 21 lis 2011, 12:10
    A kosmetyczka podnosi wam libido język ? Generalnie ja sam czuje się po metadrolu mega dobrze :] no i nie ma zakwasów, a efekty są rewelacyjne.
  • Damona 22 lis 2011, 14:18
    Nasze libido zależy przede wszystkim od tego jak się ze sobą czujemy, a kosmetyczka jest osobą, która nam to poczucie zapewnia. Jak to po metadrolu nie ma zakwasów, słyszałam, że efektem siłowni i dobrego treningu zawsze są zakwasy ?
  • blackout88 24 lis 2011, 11:13
    Może i brzmi to dziwnie ale opinie o tym, iż metadrol zmniejsza zakwasy są całkowicie prawdziwe, wiem bo sam to przetestowałem :]
  • Damona 25 lis 2011, 15:07
    Ale po metadrolu ten brak zakwasów wygląda tak, że wcale ich nie czujesz czy czujesz ale są mniejsze ?
  • blackout88 28 lis 2011, 15:21
    Jak się ćwiczy dosyć długo to zakwasy odczuwa się znacznie mniej intensywnie, jednak metadrol jak mówia opinie w necie, obniża odczuwanie zakwasów, ja nie zauważyłem ale po pytam.
  • Damona 2 gru 2011, 13:05
    Czyli ten metadrol nie wpływa na zakwasy ? Jaką dietę stosuje się przy tego rodzaju odżywkach ?
  • blackout88 5 gru 2011, 14:17
    Przy braniu tego rodzaju odżywek jak metadrol, trzeba dietę mieć bardzo restrykcyjną, wszystko powinno być bardzo zbilansowane między sobą, tak samo w braniu odżwyek typu nitrobolon , testosterol czy universal storm, wszystkie one muszą iść w parze z ostrym treningiem no i oczywiście dobrą dietą. Na forach kulturystycznych wszystko znajdziesz :]
1 2 z 2  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum