sylwusia163 napisał:By być sexy w sypialni sama bielizna nie wystarczy. My same musimy być zadbane. Delikatna gładka skóra. U mnie z tym na początku było nie za bardzo bo mam wrażliwą skórę i często po goleniu nóg miałam podrażnioną skórę. nie mówiąc o zacięciach i goleniu co drugi dzień. A depilator czy wosk to już napradę masakra. Na krem tez jestem uczulona. Ale zebrałam pieniążki i kupiłam sobie ipl z babylissa- depilacja laserowa. Włoski odrastaja słabsze aż w koncu same wypadają. Depilator jest łatwy w uzyciu i można uzywać na całym ciele również na twarzy tylko trzeba sobie dokupic taka nakładke.Coś w tym jest, ja też miałam takie problemy z depilacją, miałam kiedyś zwykły depilator ale depilacja nim to była jakaś masaka, obolało jak nie wiem, potem włosy często mi wzrastały w końcu go wrzucilam do szuflady i o nim zapomniałam, przerzucłam się na golenie ale wiadomo że trzeba to często robić, na szczęściej po depilacji laserowej ma sie spokój na dlugo też sobie kupiłkam ten depilator