moje dziecko ma AZS, trochę tych kosmetyków przerobiliśmy, super efekt daje atoperal. Emulsja nie ma sobie równych, szybko łagodzi świąd i zaognioną skórę, jak synek miał zaotrzenie AZS to tylko to jakoś działało, syn spał spokojniej, wszyscy odetchnęliśmy
używałaś może krochmalu atoperal? Zastanawiam sie czy by się sprawdził na potówki? Syn ma ich ostatnio sporo, ta pogoada taka zmienna ze już sama nie wiem jak go ubierać żeby się nie spocił
U mojego syna świetnie sprawdził się krochmal do kapieli no i tez smarowałam go balsamem. Co prawda nie ma azs ale ma skore bardzo wrażliwą dlatego stosuje atoperal na codzień. Efekty widać praktycznie od pierwszego smarowania.
nawet Sroka poleca atoperal, o piance i krochmalu wypowiadała się w samych superlatywach ja te dwa kosmetyki bardzo lubię, przy skórze specjalnych potrzeb bardzo dobrze się sprawdzają
co myślcie o wspomaganiu suchej skóry od środka? w zimie zawsze mam bardziej ją przesuszona i oprócz smarowanai kosmetykami biorę oeparol z olejem z wiesiołka. On jest świetny dla suchej skóry, a te kapsułki zawierają olej tłoczony na zimno.