-
Myślę, że jakoś po 3-4 tygodniach brania było widać różnicę. Na pewno nie mam skóry tak suchej jak wcześniej, oeparol zadziałał, kosmetyki na co dzień stossuję tk jak wcześniej, tu się nic nie zmieniło a skóra nie jest tak sucha jak wcześniej
-
-
Zobaczcie na kosmetyki SOLVERX przy mojej suchej skórze sprawdzają się świetnie, cena nie jest wygórowana, a składy naprawdę dobre.
-
A gdzie kupujesz te kosmetyki? Są dostępne stacjonarnie, bo może nie zwróciłam wcześniej na nie uwagi?
-
One są w aptekach, więc tam poszukaj. Ale chyba też w drogerii Natura widziałam.
-
siostra ma skore atopowa i uzywa a-derma i avene z tego co wiem
-
-
a te kosmetyki polecil jej dermatolog czy sama sobie kupila?
-
najpierw sama znalazla na notino to co ja interesuje a potem konsultowala z dermatologiem ktory zaakceptowal wybor
-
aha w ten sposob.. no to bezpiecznie.. madrze
-
Znakomicie na moja problematyczną skóre działa Balsam kokosowy Pahwash z mango, polecam i łagodzi podrażnienia, zmiany skórne ale i mega nawilza . Kupuję w sklepie Pachnąca Kraina
-
A próbowałyście botoksu? Jeśli nie to warto przemyśleć, super efekty. A ja teraz zastanawiam się nad zakupem do gabinetu botoksu z apteki DOZ, apteka pewna, cena fajna, można ktoś z was kupował?