Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Szpilki czy baletki?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Szpilki czy baletki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • mon1ka123 27 mar 2013, 16:34
    air maxy obowiązkowo, czasami balerinki. szpilki never. przymrużenie oka
  • ninka25 18 kwi 2013, 15:33
    Ja najbardziej lubię chodzić w botkach. A szpilki kupuję tylko, gdy mam jakieś wesele w planach. uśmiech
  • Gmarcin 22 kwi 2013, 13:47
    Mnie jako mężczyźnie oczywiście bardzo podobają się [url=http://]szpilki[/url] (i najlepiej nic innego na sobie uśmiech)
  • AstaLawista 22 kwi 2013, 20:52
    uśmiech to już jest taka mała perwersja język bo jednak na co dzień, przy najmniej dla mnie wygodne są sportowe buty lub baletki. Szpilek nie lubię, czasem zakładam buty na obcasie, ale niskim i szerokim język
  • sylviaaa 23 kwi 2013, 15:19
    to zależy, jak chcę wyglądać seksi to szpilki, jak stawiam na wygodę to balerinyprzymrużenie oka
  • Adasia01 29 kwi 2013, 23:51
    trzeba miec w szafie szpilki, bo sa potrzebne na wazne okazje, ale na codzien wybieram balerinki, z tym że muszą być ładnie wyprofilowane i z delikatnym elelmentem bizuteryjnym, nie lubię balerinek bez dodatków i w kolorach cielistych, brązu, czerni, wolę kolorowe modele.
  • serenity85 1 maj 2013, 19:49
    zdecydowanie szpilki! noga wyglada genialnie!
  • Ada45 2 maj 2013, 12:21
    Obcas tylko wyjątkowo. Na co dzień płaski obcas, bo nie wyobrażam sobie codziennej bieganiny na szpilkach.
  • Zuzzanna 11 maj 2013, 16:06
    Szpilki, baleriny - zależnie od okazji . Jutro będę mieć szpilki uśmiech
  • Marcinmich 15 maj 2013, 11:13
    Lubię kobiety w szpilkach, ale tylko jeżeli potrafią się w nich poruszać! Rozbrają mnie dziewczyny, które na półzgiętych kolanach "mkną" przez ulicę! Jeżeli nie potraficie chodzić na szpilkach to wybierzcie baleriny!!!! http://www.smog.pl/wideo/59359/chodzenie_na_szpilkach_trudna_sztuka/ hahahaa uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum