Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Szukam dobrego i sprawdzonego tuszu do rzęs - co polecacie?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Szukam dobrego i sprawdzonego tuszu do rzęs - co polecacie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • casinda_ebe 4 paź 2010, 18:25
    Telescopic L'oreala, to mój faworyt uśmiech Właściwie od czasu jak go pierwszy raz kupiłam to już nie używam innego. Raz czy dwa skusiłam się na zmianę, ale zawsze żałowałam. Jest tak dobry, że już nie raz ktoś mnie pytał jakiego tuszu używam uśmiech
  • anka70 4 paź 2010, 19:20
    casinda_ebe napisał:Telescopic L'oreala, to mój faworyt uśmiech Właściwie od czasu jak go pierwszy raz kupiłam to już nie używam innego. Raz czy dwa skusiłam się na zmianę, ale zawsze żałowałam. Jest tak dobry, że już nie raz ktoś mnie pytał jakiego tuszu używam uśmiech
    To jest niezła reklama przymrużenie oka A używałaś może tego z okrągłą szczoteczką? Zastanawiałam się czy jest dobra, ale nie miałam śmiałości zaryzykować przymrużenie oka
  • casinda_ebe 4 paź 2010, 20:10
    anka70 napisał:To jest niezła reklama przymrużenie oka A używałaś może tego z okrągłą szczoteczką? Zastanawiałam się czy jest dobra, ale nie miałam śmiałości zaryzykować przymrużenie oka
    Ja się skusiłam. Użyłam może z dwa razy i zmieniłam szczoteczkę ze starego tuszu przymrużenie oka Na szczęście wszystko pasuje, bo miałam ten klasyczny Telecopic, więc nie ma problemu. Szczerze mówiąc to nie wiem na czym polega bajer tej szczoteczki - kulki. Jak dla mnie trzeba mieć anielską cierpliwość, żeby sobie wytuszować porządnie rzęsy. Trwa to strasznie długo, a efekt jest taki sam (jeśli się uda wytrwać) jak przy zwykłym Telescopic...
  • anka70 4 paź 2010, 23:41
    tak czułam, że to kiepski wynalazek, bo nie dość, że to dziwnie wygląda, to jeszcze praktycznie od kiedy się pojawiło to jest w dużej promocji przymrużenie oka
  • casinda_ebe 5 paź 2010, 6:20
    No tak nic dziwnego, że jest w promocji. Mało kto zaryzykuje 50 zł. Sama skusiłam się właśnie dlatego, że była niższa cena, a wiedziałam, że jak mi się nie spodoba to mogę wrócić do starej szczoteczki przymrużenie oka
  • angella 5 paź 2010, 8:52
    Telescopic ma silikonową szczoteczkę? Szczerze przyznam, że nie jestem do niej przekonana... Kiedyś skusiłam się na Fatale maskara z Lancome i to była masakra... Strasznie sklejała rzęst. Kobieta w sklepie powiedziała mi, że jest specjalna technika malowania i trzeba się wprawić, a później efekty będą świetne. Sama mi pokazała jak się maluje, no to aż mnie zatkało, bo wyglądała genialnie. Ale mi już nie starczyło cierpliwości i zastanawiam się, czy wszystkie maskary z silikonową szczoteczką są takie trudne w użyciu, czy tylko ta? Przyznam, że nigdy wcześniej ani później nie zawiodłam się na tuszach z Lancome.
  • casinda_ebe 5 paź 2010, 9:36
    Pamiętam tą maskarę z Lancome, była rzeczywiście fatalna... A mają całkiem niezłe kosmetyki, a zwłaszcza tusze. Ale z tego co pamiętam to była jedna z pierwszych maskar z silikonową szczoteczką i może nie mieli jeszcze takiej wprawy i zrobili za długie ząbki, przez co było po prostu za dużo tuszu i rzęsy strasznie się sklejały.
    Co do Telescopic, to jest dość prosta w użyciu, ma krótkie silikonowe włoski, więc nie ma problemu z z nadmiernym osadzaniem się na rzęsach.
  • antymonia 5 paź 2010, 11:54
    A czy któraś z was używałam już ten nowy tusz z L'oreal VOLUME MILLION LASHES? Jestem bardzo ciekawa czy jest rzeczywiście taki dobry?
  • ola11977 27 paź 2010, 13:01
    Ja szczerze polecam tusz Oriflame Wonder Lash. Efekt wydłużenia, pogrubienia i podkręcenia rzęs jest rewelacyjny i co najważniejsze ładnie rozczesuje. Tusz posiada silikonową wygiętą szczoteczkę, z jednej strony są któtsze, z drugiej dłuższe włoski. Cena jest naprawdę przystępna bo z promocji koszt to koło 20zł.
  • casinda_ebe 27 paź 2010, 13:56
    ola11977 napisał:Ja szczerze polecam tusz Oriflame Wonder Lash. Efekt wydłużenia, pogrubienia i podkręcenia rzęs jest rewelacyjny i co najważniejsze ładnie rozczesuje. Tusz posiada silikonową wygiętą szczoteczkę, z jednej strony są któtsze, z drugiej dłuższe włoski. Cena jest naprawdę przystępna bo z promocji koszt to koło 20zł.
    Przyznam, że kiedyś używałam tuszu Oriflame i byłam bardzo zawiedziona. Szybo zaczął się osypywać, robiły się grudki i do tego zepsuł się dozownik. Ale to było kilka lat temu, więc może coś się zmieniło od tego czasu...
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum