Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Usuwanie przebarwień, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Usuwanie przebarwień

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • fleszyn 9 maj 2013, 13:05     (ostatnio zmieniony przez autora 9 maj 2013, 13:06, w całości zmieniany 1 raz)
    Czasami usunięcie takiego przebarwienia niewiadomego pochodzenia może być niebezpieczne. Warto jest skonsultować się z dermatologiem. Lepiej dmuchać na zimne.
  • fervore 9 maj 2013, 13:22
    Jedyną i skuteczną metodą na usuwanie przebarwień jest udanie się do profesjonalnego gabinetu kosmetycznego, tj. Yasumi epil i poddanie się zabiegom usuwania przebarwień. Rezultatem zabiegów jest ciemnienie przebarwień, następnie rozpoczyna się proces złuszczania tego naskórka. Takich zabiegów trzeba wykonać od 2 do 5. przymrużenie oka
  • ElaW 21 maj 2013, 18:13
    Przebarwienia można usunąć laserowo np. laserem FRAXEL w centrum laseroterapii Elite w Warszawie uśmiech Teraz mają promocję na taki zabieg (wisi na głównej stronie centrum) uśmiech. Moja koleżanka usuwała i jest bardzo zadowolona z efektów.
  • ElaW 26 lip 2013, 10:44
    Warto też zapobiegać przebarwieniom. Ja np jestem na nie wyczulona bo mam bardzo jasną piegowatą cerę i niestety latem pojawiają się na mojej buzi i ciele plamy. Ale w końcu nauczyłam się jak im zapobiegać, stosuję filtr przeznaczony głównie dla sportowców nazywa się P20 i kupuję go w aptece. Wybieram najwyższy filtr 50+, chroni nas przed UVA i UVB. Do tego nie muszę myśleć żeby co chwilę powtarzać jego aplikację ponieważ utrzymuje się na skórze przez 10godzin.
  • alexandra_x 1 sie 2013, 13:12
    Ostatnio bardzo popularny jest krem ze śluzu ślimaka koreańskiego Snail Recovery Cream. W sieci jest sporo informacji na ten temat przymrużenie oka
  • zlotyklos 21 paź 2013, 12:39
    jak ci zostały blizny i przebarwienia to może dobrze by było pomyśleć o tym, żeby się wybrać do dobrej kliniki? wiesz, jednak w niektórych przypadkach nie ma innej opcji tylko właśnie zabieg w gabinecie. Dobrą kliką jest Lasermed na Hożej w Warszawie. Może się z nimi skontaktuj i umów na konsultacje?
  • adamika 27 gru 2013, 14:14
    zgadzam się! z takimi problemami najlepiej do specjalistów! przeszukaj oferty klinik, choć ja polecam centrum Wellderm we Wro lub w Warszawie! uśmiech
  • ElaW 29 gru 2013, 14:36
    adamika napisał:zgadzam się! z takimi problemami najlepiej do specjalistów! przeszukaj oferty klinik, choć ja polecam centrum Wellderm we Wro lub w Warszawie! uśmiech
    No też racja, warto udać się do specjalisty uśmiech. Ja często sprawdzam lekarzy na uśmiech. Są podane adresy i nr telefonów więc łatwo się skontaktować i umówić na wizytę uśmiech.
  • pomadka 2 kwi 2014, 14:34
    właśnie, jak się pójdzie do dobrej kliniki to naprawdę nie ma się czego obawiać i efekty są naprawdę super, jak będziesz szukać dobrego gabinetu w stolicy warto się wybrać do Studia Laser.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Jaki depilator?
Następna: Moda męska