Zabieg wyciszający wrażliwą skórę głowy.Regeneruje i naprawia strukturę włosa, oparty o działanie ultradźwięków taki zabieg w swojej ofercie ma salon fryzjerski futuro w wawie byłam na takim zabiegu pierwszy raz i widzę że włosy znacznie się poprawiły czy wy też robicie takie zabiegi po wakacjach ?
Vioforoterapia wzmacnia włosy i powoduje szybszy odrost szczególnie można polecić dla włosów przerzedzonych i wypadających
w łysieniu typu męskiego też ale zabiegi trzeba brać dłużej, przez około 3 miesiące dlatego polecam wypożyczenie sprzętu Viofor na Hetmańskiej 13/3 Anew.Therapy
A ile taka przyjemność kosztuje? Chyba nie jest za tanio, zwłaszcza, że trzeba pójść kilka razy na taką terapię... Ja zaopatruję się po prostu w odżywki do włosów i jest do dla mnie okej, włosy się trzymają
Ewa119 napisał:Ja nakładam odżywki,maski,jedwab do wlosow .
a w jakiej postaci ten jedwab nakładasz? Moja siostra używa normalnie kosmetyków z jedwabiem - wiem bo mnie zanudza tym jak super jej włosy po nich wyglądają (to akurat jest prawdą) - z cece med czy jakoś tak. I myślałem że jedwab to tylko właśnie w szamponach czy odżywkach, "luzem" też się da?
Ja czytałam kiedyś [url=http://]włosy jak dbać[/url] bo miałam strasznie zniszczone po rozjaśnianiu. Na blogach włosomaniaczek i stronach o zdrowiu znalazłam kilka polecanych odżywek i suplementów. Włosy powoli wracają do zdrowia ale jeszcze długa droga przede mną
Cześć. Ważne jest by o nie ogólnie dbać... o włosy nie zapominając o skórze na głowie. Uważam, że jakiekolwiek dbanie o włosy jest bardzo ważne. Taki zabieg jaki zaoferowałaś swoim włosom pewnie wyszedł im tylko na dobre. Tak trzymać!