Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Zabieg - włosy

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zabieg - włosy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 3 4 z 4  
  • kika75 11 gru 2011, 23:45
    Zabieg wyciszający wrażliwą skórę głowy.Regeneruje i naprawia strukturę włosa, oparty o działanie ultradźwięków taki zabieg w swojej ofercie ma salon fryzjerski futuro w wawie byłam na takim zabiegu pierwszy raz i widzę że włosy znacznie się poprawiły czy wy też robicie takie zabiegi po wakacjach ?
  • konto_usuniete_50428 2 sty 2012, 12:38
    Vioforoterapia wzmacnia włosy i powoduje szybszy odrost szczególnie można polecić dla włosów przerzedzonych i wypadających
    w łysieniu typu męskiego też ale zabiegi trzeba brać dłużej, przez około 3 miesiące dlatego polecam wypożyczenie sprzętu Viofor na Hetmańskiej 13/3 Anew.Therapy
  • Gmarcin 10 sty 2012, 11:10
    A ile taka przyjemność kosztuje? Chyba nie jest za tanio, zwłaszcza, że trzeba pójść kilka razy na taką terapię... Ja zaopatruję się po prostu w odżywki do włosów i jest do dla mnie okej, włosy się trzymają przymrużenie oka
  • Paulinka77 13 sty 2012, 21:59
    Ja stosuję odżywki .
  • Ewa119 13 sty 2012, 22:08
    Ja nakładam odżywki,maski,jedwab do wlosow .
  • plny 9 wrz 2013, 18:49
    Ja miałam stosowany zabieg trychologiczny . Skóra mojej głowy znowu wróciła do dawnego ładu. A włosy nabrały mocy i blasku.
  • pistacja 16 wrz 2013, 11:04
    Sama robię sobie maseczki na włosy. Nie stać mnie na to, żeby chodzić z tym do fryzjera niestety.
  • Kajakarz 12 paź 2013, 11:19
    Ewa119 napisał:Ja nakładam odżywki,maski,jedwab do wlosow .
    a w jakiej postaci ten jedwab nakładasz?
    Moja siostra używa normalnie kosmetyków z jedwabiem - wiem bo mnie zanudza tym jak super jej włosy po nich wyglądają (to akurat jest prawdą) - z cece med czy jakoś tak. I myślałem że jedwab to tylko właśnie w szamponach czy odżywkach, "luzem" też się da?
  • charlotte1991 18 gru 2013, 20:39
    Ja czytałam kiedyś [url=http://]włosy jak dbać[/url] bo miałam strasznie zniszczone po rozjaśnianiu. Na blogach włosomaniaczek i stronach o zdrowiu znalazłam kilka polecanych odżywek i suplementów. Włosy powoli wracają do zdrowia ale jeszcze długa droga przede mną
  • kropekkreska 19 gru 2013, 18:17
    Cześć. Ważne jest by o nie ogólnie dbać... o włosy nie zapominając o skórze na głowie. Uważam, że jakiekolwiek dbanie o włosy jest bardzo ważne. Taki zabieg jaki zaoferowałaś swoim włosom pewnie wyszedł im tylko na dobre. Tak trzymać!
1 2 3 4 z 4  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: mezoterapia