Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Zmniejszanie piersi, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zmniejszanie piersi

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Xanadu70 13 mar 2011, 8:29
    Tak się zastanawiam, czy blizna po takim zmniejszeniu albo plastyce jest bardzo widoczna. Oczywicie na początku na pewno, ale po roku...? Nie chciałabym się czuć jak frankensteinuśmiech
    Zajzałam sobie na stronę kliniki http://www.lineacorporis.pl/galeria/chirurgia_plastyczna/zmniejszanie_piersi/
    pisza, że blizna po jakimś czasie stapia się kolorem ze skórą i nie bardzo ją widać, ale nie do końca wierzę tej opinii, skoro ją napisali ci co biorą szmal za te operacje... ja to bym chyba plastykę musiała mieć:/
  • 8I5I 13 mar 2011, 9:13
    Ojej, ale efekty cudowne! Widziałyście galerię? Też tak chcę...
  • latynowska8 13 mar 2011, 10:51
    Plastyka piersi jest tańsza niż zmniejszanie. To mnije skomplikowana operacja. A ta klinika jest podobno bardzo dobra.
  • Niania90 13 mar 2011, 12:20
    Swoją droga to my kobiety jesteśmy poszkodowane przez los. Nie dość, że to my musimy nosić w ciąży i rodzic dzieci to jeszcze tracą na tym nasze kości, zęby i piersi:/
  • Barbra67 13 mar 2011, 13:44
    Nie tylko! dodaj sobie do tego jeszcze żylaki, nadwyrężony kręgosłup... Niestety w tej kwestii raczej nie doszukamy sie równouprawnieniauśmiech
  • hekate 21 lip 2011, 13:45
    A wracając do tematu, to tutaj znalazłam parę przydatnych informacji na temat zmniejszenia piersi. Wydaje mi się, że jeżeli wybierze się odpowiedniego, doświadczonego lekarza, to nie będzie większego problemu z późniejszą rekonwalescencją. A po takiej operacji na pewno można poczuć się piękniejszą.
  • peana 24 paź 2011, 13:11
    Jeżeli chodzi o zabieg zmniejszania piersi to tutaj znajdziesz sporo informacji A jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś wątpliwości, to możesz zgłosić się do dr Kratochwila, który jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą.
  • annaskora75 3 lis 2011, 11:07
    Ja bym się nie zgodziła. Słyszałam, że na miejsce naszych piersi wstawia się wypełnienie. To zdecydowanie przemawia za zostawieniem nawet dużych piersi. Sama mam takie i są zdecydowanie lepsze niż jakiekolwiek sztuczne (przynajmniej tak mówi mąż przymrużenie oka )
  • KarolinAAA 18 gru 2012, 11:23
    ja mam rozmiar 65 Lsmutny jestem drobna, niewysoka.. i nie widać niczego poza biustemsmutny nie ma dnia, abym nie myślała o tym jak bardzo ich nienawidzęsmutny to stało się moją obsesją.. kilka dni temu znalazłam klinikę doktora furmanka, dużo czytałam na temat efektów jego pracy i na pewno się zdecyduję.. czekam tylko, aby moje dziecko podrosło, abym mogła logicznie poukładać wyjazd na operację..
    jeżeli kogoś nie dotknął ten problem..
    nie zrozumie..
    nikt mnie nie rozumie, wszyscy myślą, że przesadzam, a ja mam już dość ubrań, których nie lubię.. a zakładam bo tylko one mieszczą się w biuście.. nie mogę kupić sukienki, nie mogę ubierać sportowych koszulek.. zawsze zasłaniam się szeroki bluzami i kurtkami..
    w lecie jest najgorzej..
    czy ktoś ma podobnie?
  • Marta30S 29 sty 2013, 17:09
    latynowska8 napisał:Plastyka piersi jest tańsza niż zmniejszanie. To mnije skomplikowana operacja.
    A czym różnie sie plastyka piersi od ich zmniejszania, bo ja chyba niespecjalnie rozumiem tę różnicę?
    Czyli jak robię operacje plastyczne (z jakimś dobrym chirurgiem plastykiem oczywiście) to to nazywa się "zmniejszanie' a nie "plastyka" - trochę to pogmatwane, albo nie rozumiem.
    ?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Skup włosów
Następna: Pokonac stres!