Favore.plForumPozostałe tematy

Całoroczny domek letniskowy

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Całoroczny domek letniskowy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • Victores 22 maj 2014, 0:43     (ostatnio zmieniony przez autora 22 maj 2014, 0:47, w całości zmieniany 1 raz)
    Czy macie własne domki letniskowe? Gdzie jeździcie na wczasy?
  • sonique321 24 cze 2014, 13:18
    Nie mam normalnego domu, a co dopiero domku letniskowego. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jaki to musi być wydatek.
  • Nagietkowa 29 lip 2014, 1:50     (ostatnio zmieniony przez autora 29 lip 2014, 1:51, w całości zmieniany 2 razy)
    Niekoniecznie musi to być od razu Bóg wie jaki wydatek. Widzieliście domki, które oferuje firma Letniskowo? Myślę, że dla mało wymagających, którzy nie muszą mieć willi na 100 m2, na pewno się nadają. Można zamówić sobie od nich gotowy, ocieplony (więc całoroczny), kompletnie umeblowany domek, o pow. 21-48 m2. I na przykład, gdyby ktoś chciał domek w stanie pod klucz, powiedzmy o metrażu 31 m2, to kosztowałby go on 42.000 zł. Z tymże wszystko już w pakiecie, tak jak mówiłam - instalacje, ogrzewanie, ocieplenie domku, meble, urządzenia sanitarne, wszystkie sprzęty, można zresztą zobaczyć na ich stronie ([url=http://www.letniskowo.pl/pl/cennik-domkow-letniskowych.html]Cennik domków letniskowych[/url]). Czy to dużo? Ja myślę, że absolutnie nie. Chciałam budować dom z mężem, ale stwierdziliśmy, że za dużo zachodu, lepiej coś takiego zamówić.
  • konto_usuniete_415600 13 sie 2014, 19:17
    - wpis usunięty przez moderatora -
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: Polskie rolnictwo
Następna: Kafejki Lexusa