Favore.plForumPozostałe tematy

Co sądzicie o tej aranżacji?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co sądzicie o tej aranżacji?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy
  • decoroom 9 wrz 2012, 21:24
    Odważna aranżacja. Podoba Wam się? Co byście zmienili?
  • Swojezdanie 13 mar 2013, 9:39     (ostatnio zmieniony przez autora 13 mar 2013, 9:41, w całości zmieniany 1 raz)
    Bardzo odważna, ale fajna. Podoba mi się połączenie kolorów. Zrezygnowałabym z tych mebli stylizowanych na zabytkowe klasyki, bo nie pasują mi do tak nowoczesnego wnętrza i usunęłabym obrazki z zebrą, sama narzuta w motyw zebry może być, ale np. ta zebra spacerująca po ścianie to już nie dla mnie uśmiech
  • hasanna 13 mar 2013, 15:46     (ostatnio zmieniony przez autora 13 mar 2013, 15:47, w całości zmieniany 1 raz)
    jest świetna wielki uśmiech na prawdę, co prawda chyba nie można zbyt długo wytrzymać w takim pomieszczeniu, ale jest to aranżacja z efektem "WoW"
  • pistacja 15 mar 2013, 10:23     (ostatnio zmieniony przez autora 15 mar 2013, 10:25, w całości zmieniany 1 raz)
    Bardzo fajna aranżacja. Podoba mi się szczególnie to niestandardowe i nieoczywiste połączenie kolorów uśmiech
  • Kasandra2013 26 wrz 2013, 15:02
    Szkoda, że już link nie działa więc nie można ocenić.
  • plny 6 mar 2014, 21:32
    Co do aranżacji mieszkania to pomogła mi w tym firma Deco Nova. Oferują profesjonalne projekty aranżacji wnętrz. Bardzo atrakcyjna oferta i doświadczeni pracownicy. Ich realizacje możecie zobaczyć na ich stronie internetowej - http://www.deconova.pl/realizacje.php . Firma oferuje również bezpłatne doradztwo w dziedzinie architektury. Sprawdźcie.
  • Filipek11 17 kwi 2014, 10:58
    Ciekawy pomysł. Zajrzyj sobie na SolidnyArchitekt.pl jest dużo zdjęć z ich realizacji można sobie trochę popatrzeć i wybrać co Ci najbardziej by odpowiadało.Robili Dwupoziomowy Apartament na Bemowie - wyszło extra.
  • sonique321 24 cze 2014, 13:33
    Szkoda, że nie ma już linku do tej aranżacji, bo chętnie zobaczyłabym na czym polegała jej "odważność".
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: Tresura psa