Favore.plForumPozostałe tematy

Co wybrać prysznic czy wannę?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co wybrać prysznic czy wannę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 z 6  
  • aniechto 21 lut 2013, 11:44     (ostatnio zmieniony przez autora 21 lut 2013, 11:44, w całości zmieniany 1 raz)
    Dokładnie, popieram.Wanna, czy prysznic to często zadawane pytanie ale ani wanna ani prysznic nie jest dobrym rozwiązaniem najlepszym jest mieć te obie rzeczy jednocześnie, no ale skoro nie ma takiej możliwości to wybieramy mniejsze zło. W łazienkach w blokach królują wanny z parawanem czyli dwa w jednym wanno prysznic.
  • florence 1 mar 2013, 10:00
    aniechto napisał:Dokładnie, popieram. Wanna, czy prysznic to często zadawane pytanie ale ani wanna ani prysznic nie jest dobrym rozwiązaniem najlepszym jest mieć te obie rzeczy jednocześnie, no ale skoro nie ma takiej możliwości to wybieramy mniejsze zło. W łazienkach w blokach królują wanny z parawanem czyli dwa w jednym wanno prysznic.
    popieram, z wanny można korzystać i wziąć w niej prysznic, na odwrót jest już gorzej język
  • zylek 16 maj 2013, 11:55
    Moim zdaniem optymalnie jest łączyć jedno i drugie - żona przepada za kąpielami, a ja za prysznicem. Wystarczy jednak taka wanna, nałożenie na nią kabiny i macie tym sposobem efekt 2 w 1, niewielkim kosztem ;-)
  • odponiedzialku 16 maj 2013, 14:05
    Ja wybrałam wannę, nie wiem tylko jakie teraz wybrać [url=http://]baterie nawannowe[/url]
  • basker 19 cze 2013, 14:41
    Nie mam takich dylematów bo mam dwie łazienki. W obu kabiny prysznicowe i dodatkowo w jednej wannę.
  • rabbek 20 cze 2013, 9:22
    Ja posiadam małą łazienkę i przy remoncie planuje wywalić wannę i wstawić prysznic. Najbardziej podobają mi się prysznice bez brodzika ale to chyba trzeba mieć podejście rur od spodu prysznica a nie z boku jak mam terazskrzywienie.Macie może jakiś ciekawy pomysł na małą łazienkę żeby optycznie była większa ?? Oczywiście styl nowoczesny.
  • mojlor 20 cze 2013, 9:42
    Osoby mające wannę chcą prysznic, osoby mające prysznic chcą wannę język Chyba najlepiej mieć to i to język

• rabbek 20 cze 2013, 20:59
    Tak tylko nie każdy ma tyle miejsca uśmiech a robienie z wanny prysznica jest bez sensu jak dla mnie przymrużenie oka
  • basker 17 lip 2013, 11:13
    To zależy czy lubisz brać szybki prysznic czy wolisz wylegiwać się w kąpieli wodnej z pianą w roli głównej to wtedy
    polecam wanny. Wybór zależy od Ciebie.
  • lunatyczka 16 kwi 2015, 12:00     (ostatnio zmieniony przez autora 20 kwi 2015, 16:45, w całości zmieniany 2 razy)
    Jak łazienka jest duża to najlepszą opcją jest i wanna i prysznic uśmiech I mam zamiar tak zrobić. Już rozglądam się prysznicem i znalazłam coś co mi się podoba [url=http://...] http://megalazienki.pl/producent/id/25[/url] A jakbym miała mieć tylko wannę to..parawan nawannowy też jest jakimś pomysłem przymrużenie oka
Pozostałe tematy - dyskusje na forum