Mam takie pytanie odnośnie jedzenia w pracy. Jak sobie przygotowujecie jedzenie? Nosicie paczuszki z jedzeniem czy jak? zamawiacie? nie wyobrażam sobie nie jedzenia czegoś ciepłego w ciągu dnia a czasem mi się nie chce gotować
Ja niestety nie mam czasu na robienie sobie jedzenia i wyskakuję szybko do baru obok mojej firmy. Wiem, że wiele osób tak robi. Ech, może kiedyś w końcu uda się jeść zdrowo...
Sarenka102
23 mar 2015, 11:03 (ostatnio zmieniony przez autora 15 kwi 2015, 11:34, w całości zmieniany 1 raz)
Ja robię sobie w domu sałatki. Zawsze staram się aby tam było mięso (kurczak, tuńczyk lub inne) oraz sezonowe jarzyny świeże lub gotowane. Czasem zamawiam z innymi gotowe ale jednak wolę sobie robić w domu bo wiem co jem. Ciepły posiłek jem rano i wieczorem jak jestem w domu.
----------------
Solidne [url=http://www.czyszczenie-wykladzin.com.pl/pl/pranie-i-czyszczenie-wykladzin-warszawa]pranie wykładzin warszawa cennik[/url]
to chyba dużo zalezy tak od warunków w pracy jak i od godzin pracy, niemniej jak coś ciepłego zawsze najlepiej mieć swoje ze sobą. Minimalizm przede wszystkim. Poza tym swoje zawsze lepsze...
Swoje najlepsze! Często przygotowuję jakąś kaszę lub ryż, warzywa, albo placuszki i pakuję w pudełko. Tylko w sytuacjach ekstremalnych zamawiam jakieś "domowe" jedzenie