Ostatnio ciągle dostaję na maila oferty promocji na zasadzie zakupów grupowych. Korzystał ktoś z Was z tego groupona? Faktycznie warto? Bo oferują mi rabaty rzędu 70% to sporo taniej, ale jak znam życie to nie wygląda w rzeczywistości tak różowo. Ciekawa jestem jak to dokładnie wygląda.
Mi też coś takiego przychodzi na skrzynkę, ale wywalam to do kosza. Pewnie jak zwykle próbują wyciągnąć ode mnie pieniądze. Zamiast domokrążców teraz atakuja na meila, ale przynajmniej w domu nie nachodzą.
Do mnie ciągle dzwonia z jakimiś promocjami. Dosłownie nie ma dnia żeby ktos nie zadzwonił, a to z banku, a to z jakimś zaproszeniem na pokaz odkurzacza czy pościeli. Zwariować można, już czasem odkładam słuchawkę bez slowa, bo wkurza mnie to zawracanie gitary.
Ja słyszałam, że to działa. Tylko żeby skorzystać z promocji to musi więcej osób się zadeklarować. Moja koleżanka kupiła sobie 50% taniej karnet na zabiegi odchudzające. Jak coś bedzie interesującego dla mnie to też chętnie skorzystam.
Do mnie też ciągle przysylają i nie tylko z groupona, czasem jeszcze kupuj.pl czy coś takiego. Jeszcze jakas inna nazwa była, ale zapomniałem. Ale jeszcze nic interesującego nie znalazłem.
Jeszcze nie korzystałam, ale przeglądam czasem oferty. Czaję się na jakąś fajną propozycję z biura podróży, moja kumpela załatwila sobie wczasy w Turcji za naprawdę niską cenę. A wcześniej korzystała z kosmetyczki i była z chłopakiem w restauracji za pół ceny. A to działa na tej zasadzie, że oni zbierają klientów firmom w zamian za zniżki. Jak zbierze sie większa grupa to firma, np estauracja czy hotel mają zapewniona klientelę, a w zamian dają rabaty. Tylko nie zawsze trafia się na cos, co nas interesuje.
To fakt, trzeba regularnie zaglądać żeby trafic na fajne oferty. Mój mąż śledzi to codziennie i można powiedzieć, że regularnie korzystamy. Ja byłam w SPA, o n na paintbalu i razem w aquaparku i hotelu na weekend. Świetna sprawa. Tylko my akurat nie korzystamy z Groupona tylko z gruper.pl oni mają bardzo fajne oferty.
Ja korzystałam z grupera, z groupona nie mogłam, bo tam nie ma mojej miejscowości Kupiłam kupon na okulary, zabiegi u kosmetyczki, kolację i sushi. Wszystko jest uczciwie, nie ma żadnych kruczków. Przynajmniej ja byłam b. zadowolona i polecam
Chciałam się własnie upewnić czy to bezpieczne, bo tam w formularzu trzeba wpisac dane, adres itp. Oferty mają kusząca, nie powiem, ale ogólnie to nie lubię podawać swoich danych. No ale jak korzystacie i jest ok to pewnie się skuszę...