Niania90 napisał:Tego typu oferty są super, mozna dużo zaoszczędzić a poza tym spróbować dzieki zniżkom rzeczy, na które wcześniej żal nam było kasyJa też właśnie mam zamiar wreszcie wybrać się na przedłużanie rzęs i do groty solnej. Czekam tylko na odpowiednie ofertyJa dzięki dużej zniżce miałam okazję spróbwać sushi i masaż
Teraz czaję się na przedłużanie rzęs
yellowphone napisał:A jak to konkretnie wygląda? W sensie skąd sie dostaje ten kupon? Przysyłają go czy podają hasło czy jak?działa to tak: najpierw musisz się zarejestrować, jak znajdziesz coś dla siebie to rezerwujesz kupon, płacisz i go sobie drukujesz. Z tym kuponem idziesz zrealizowac usługę i już
TopGun napisał:Szkoda, że nie ma kuponów na przegląd auta za 80 procent ceny.mnie to tez strasznie drazni. na mailu mam codziennie jakies wiadomosci a nie chce mi sie juz tego czytac. przewaznie restauracje i wycieczki. nie podoba mi sie szczerze mowiac. jesli chce cos taniej kupic to wchodze na strona prosta, klarowna i obnizki sa na wszystko.
Tylko same bilety do kina, restauracji, spa, zabiegi kosmetyczne i podobne. Ale widać to najbardziej kręci rynek skoro pojawiło się tyle serwisów.
A oferta czasem potrafi być oszukańcza. Też mi nowość. Należy czytać warunki tej sprzedaży i jak jak oszukają to tracą klienta. A tych jest mimo wszystko ograniczona pula.