Luiziana napisał:Moja znajmoma korzysta z dobrodziejstw mleka Bebilon. Stosuje AR ProExpert, i co się znią widze, mówi że jest bardzo zadowolona, swietne mleko które dobrze działa na układ pokarmowy małego dizdziusiaTo Bebilon jest specjalistyczne. Na co się je podaje?
grzyb_h napisał:ten bebilon jest na ulewanie, nam się bardzo dobrze sprawdził, też kupuję w aptekach DOZ, bo dostępne od ręki i mają dobre ceny.Luiziana napisał:Moja znajmoma korzysta z dobrodziejstw mleka Bebilon. Stosuje AR ProExpert, i co się znią widze, mówi że jest bardzo zadowolona, swietne mleko które dobrze działa na układ pokarmowy małego dizdziusiaTo Bebilon jest specjalistyczne. Na co się je podaje?
grzyb_h napisał:Szrzecze pwiedziawszy jest na wszytstko. Bebilon ma róznorodną oferte np. na kolki również i dla uczuleniowców tez jestLuiziana napisał:Moja znajmoma korzysta z dobrodziejstw mleka Bebilon. Stosuje AR ProExpert, i co się znią widze, mówi że jest bardzo zadowolona, swietne mleko które dobrze działa na układ pokarmowy małego dizdziusiaTo Bebilon jest specjalistyczne. Na co się je podaje?
Meggi85 napisał:Plus DOZ jest taki, że maja opcję zarówno zamówienia on line jak i zakupu stacjonarnie w tych samych cenach. Za wysyłke płacisz groszę i masz dość szybko u siebie - ostatnio do mnie przyszła nastepnego dnia od zamowienia. Mleko też zamawialiśmy.Ciekawe czy stacjonarnie i on line mają te same ceny i produkty. Chociaż jak brakuje czegoś stacjonarnie to z tego co pamietam w doz można zamówić.